Συγκινεί ο Γιώργος Χρανιώτης με τις αποκαλύψεις του για τις τελευταίες ώρες του πατέρα του, που έπεσε θύμα του κορονοϊού.

«Πρόλαβε να δει το παιδί μου μία φορά, ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος. Ηταν στο νοσοκομείο, έκανε αιμοκαθάρσεις, ήταν αρκετά βεβαρημένος» εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός στο «Dot.» του Σκάι.

«Μια μέρα πριν ‘‘φύγει’’, η τελευταία μου προσευχή αφορούσε διάφορα πράγματα που είχα να διευθετήσω σε σχέση με τη ζωή του και την υγεία του. Θυμάμαι πως ζήτησα στην προσευχή μου πως “αν αντέχεις, πάμε. Εγώ έχω κουράγιο ακόμα. Αν δεν αντέχεις, κάν’ την, φύγε”. Και την επόμενη ημέρα “έφυγε”» συμπλήρωσε ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Οταν αισθάνεσαι πως η ζωή του θα είναι καλύτερη αφού “φύγει”, το μόνο εγωιστικό κομμάτι, που σε αφορά, είναι ότι θα σου λείψει εσένα» επισήμανε με το χέρι στην καρδιά ο ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Του κράτησα το χέρι δύο ώρες πριν “φύγει” γιατί μπήκα στον θάλαμο που ήταν» πρόσθεσε αναφορικά με τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του. «Κόλλησε κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα πριν “φύγει” και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πήγα και παρακάλεσα να μπω στον θάλαμο που ήταν και έκανε την αιμοκάθαρση, το οποίο δεν γίνεται. Κάτι κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου “φεύγει”… Οπότε μπήκα, του κράτησα το χέρι, του μίλησα. Ηταν πιο δύσκολη η επικοινωνία μας γιατί ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος. Ακουγε και προσπαθούσε όμως να μιλήσει και μετά πήγε να κάνει μια αξονική τομογραφία και την ώρα που εγώ διάβαζα κάτι παραμύθια σε παιδάκια στην Κηφισιά “έφυγε”» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης συγκλονίζοντας τους συνομιλητές του στην εκπομπή.

Πηγή: espressonews.gr