Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

kaazakos

Ο γνωστός ηθοποιός, εκτός των άλλων αποκάλυψε μια ιστορία που αφορά την γέννησή του και το σχέδιο που είχαν καταστρώσει οι γονείς του για να γλυτώσουν την κουμπαριά με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

kazakoskon

«Εγώ γεννήθηκα στις 25 Απριλίου του 1969. Εάν γεννιόμουν 21 Απρίλη, θα είχα για νονό τον Παπαδόπουλο και νονά τη γυναίκα του. Τότε, εάν γεννιόσουν 21 Απριλίου, σε βάφτιζε ο Παπαδόπουλος. Στην Αθήνα τουλάχιστον γινόταν αυτό. Και είχαν κάνει ολόκληρο σχέδιο ο πατέρας μου και η μάνα μου, αν γεννηθώ 21, να με κρύψουν και να πουν ότι βγήκα 22, για να μη με βαφτίσει. Πέρασαν πάρα πολλά οι άνθρωποι τότε, πήγαν και στη φυλακή. Το θυμάμαι όταν τους πήγαν στη φυλακή και όταν βγήκαν.

konkazakos

Ήμουν πολύ μικρός, ήμουν 4. Και μια φορά, όταν πηγαίναμε μετά βόλτα με το αμάξι στο Γουδί, που είχαν τον πατέρα μου, και στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν τη μητέρα μου, πετάγεται ο σπόρος και τους λέει: μπορούμε, σας παρακαλώ, να σταματήσουμε αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα; Έτσι το ‘χα πει εγώ, που ήμουν 4-5. Πετάχτηκα από το πίσω κάθισμα και λέω: μπορούμε να σταματήσουμε αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα;»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr