Τρία ισχαιμικά επεισόδια σ’ έναν χρόνο! Συγκλόνισε ο ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου σε μια καθηλωτική εξομολόγηση καρδιάς στην εκπομπή του Open «Ελα, χαμογέλα», έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Σοφία Καζαντζιάν.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και έκανε τους τηλεθεατές να σπάσουν τα τηλέφωνα της εκπομπής: «Επαθα τρία εγκεφαλικά! Στην ουσία ο εγκέφαλός μου ψήθηκε. Εχασα το φως μου, έχασα τις αισθήσεις μου, δεν είχα παλμούς, δεν είχα σφυγμό. Πραγματικά για ένα διάστημα πέθανα» είπε ο Ιορδάνου.

«Αυτό που με κράτησε ζωντανό ήταν που έλεγα: “όχι ρε φίλε, όχι σήμερα. Σήμερα, θάνατε, δεν θα με πάρεις! Θέλω να ζήσω και άλλα πράγματα με τη Σοφία, τη γυναίκα μου”» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Το σθένος του όμως εξήρε και η σύζυγός του, η οποία ανέφερε: «Ο Μάριος είναι ο πιο γενναίος άνθρωπος που γνωρίζω, έχει περάσει πολλά και βγαίνει πάντα νικητής. Εχει το θάρρος να υλοποιεί τα όνειρά του». Ο Ιορδάνου πρόσθεσε επίσης πως ήταν συνειδητή απόφαση και των δύο να μην κάνουν παιδιά.

«Είχα πάντα αυτή την πεποίθηση. Δεν ήθελα να κάνω παιδί. Θεωρώ ότι δεν ήθελα καμία προέκτασή μου σε αυτόν τον κόσμο. Θέλω, όταν φύγω από αυτόν τον κόσμο, να φύγω και να τελειώσει. Να μην αφήσω τίποτα πίσω μου» τόνισε ο ηθοποιός, που δίχως άλλο είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη, ενώ οι δύο ταινίες του μικρού μήκους έχουν αρκετές διακρίσεις!

Το «Gone with the sea» είχε επίσημη συμμετοχή στο Hollywood International Cinerockom Film Festival και στο London Greek Film Festival, ενώ «Το μυστικό του Θησέα», που προλογίζεται με λόγια της «Ασκητικής» του Νίκου Καζαντζάκη, είχε κερδίσει το Α’ Βραβείο Φωτογραφίας στο London Greek Film Festival.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr