Ο Παναγιώτης Στάθης καλεσμένος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τη πιο δύσκολη στιγμή του on air που ήταν μάλιστα και πρόσφατα.

YRYRYYRY

«Ομολογώ πως έχουν έρθει πολλές δύσκολες ειδήσεις όσο βρίσκομαι στον τηλεοπτικό αέρα. Θα μου πεις πως είμαστε επαγγελματίες άρα πρέπει να τις αντιμετωπίζω με τη νηφαλιότητα, την ψυχραιμία και την απόσταση που έχει ένας επαγγελματίας. Έχω ζοριστεί σε πολλά θέματα όπως και πρόσφατα συγκινήθηκα πράγματι με το γράμμα.

ASDFG 1Καταρχήν, θα πρέπει να σου πω πως όταν μας είπε από το κοντρόλ η Γεωργία Λινάρδου ότι πέθανε ο Νικολαΐδης, η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα έναν παλιό συνάδελφο. Δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό μου ότι αυτός ο αθλητής πέθανε. Δεν το ήξερα, δεν το ήξερε κανένας μας άλλωστε. Όταν διαβάσαμε λοιπόν το συγκλονιστικό μήνυμα, που έστειλε ο άνθρωπος, επειδή δεν το είχα διαβάσει πριν για να το αφομοιώσω, πράγματι δεν μπορούσα.

EDW

Σαν δημοσιογράφος λέω ότι πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία. Άρα, αν μου έλεγες αν θέλω να γίνει έτσι, θα έλεγα όχι. Δεν το θεωρώ κακό αλλά αν μου το έλεγες, σαν δημοσιογράφος, θα έλεγα όχι γιατί θεωρώ πως ο δημοσιογράφος θα πρέπει να έχει μια ψυχραιμία. Δεν με πειράζει που έγινε. Θεωρώ ότι ήταν από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα που έχω διαβάσει τα τελευταία πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr