Ο Θάνος Τοκάκης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο χαμό του αδελφού του που συνέβη πριν από λίγους μήνες.

«Ήταν ένα τεράστιο σοκ. Όλα ανατράπηκαν. Ήταν για εμένα μια αφύπνιση και μια συνειδητοποίηση ότι τίποτα δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο. Ότι η ζωή ανά πάσα στιγμή, οι βεβαιότητες που έχουμε, μπορεί να ανατραπούν».

Διαβάστε επίσης: Συντετριμμένος ο Θάνος Τοκάκης στο τελευταίο αντίο στον αδελφό του

9253 PANAGIOTIS EXARXEAS PANAGIOTIS MPRATAKOS THANOS TOKAKIS 21032011

Όσο για το αν ήξερε πως θα «φύγει» ο ηθοποιός απάντησε στο περιοδικό «Glam»: «Δε νομίζω γιατί τον τελευταίο καιρό η αρρώστια είχε επεκταθεί στον εγκέφαλο και δεν επικοινωνούσε. Αυτό που θέλω ίσως να επικοινωνήσω με τον κόσμο είναι αυτό το ταμπού που έχουμε με τον καρκίνο. Όταν μαθαίνουμε ότι κάποιος πάσχει από αυτήν την αρρώστια, τον αντιμετωπίζουμε σαν μελλοθάνατο κι αυτό ο άλλος το εισπράττει.

Διαβάστε επίσης: «Ραγίζει» καρδιές το αντίο του Θάνου Τοκάκη στον αδελφό του – «Πέταξε πολύ ψηλά, κι όμως δε ‘λιώσαν τα φτερά»

0348 STAVROS VOLKOS THANOS TOKAKIS NIKOLAS STRAVOPODIS 25102016

Ίσως θα πρέπει να εκπαιδευτούμε όλοι απέναντι σε αυτό. Και να μην φοβόμαστε να λέμε την λέξη. Ο αδελφός μου ο Βασίλης «έφυγε» μόλις στα 44. Κι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πώς ήταν όταν το έμαθε; Άλλαξαν τα πάντα. Και για εκείνον και για όλους εμάς γύρω του. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Αυτό που λέει ο Επίκουρος ή ο Καζαντζάκης, πως “είμαστε μία λάμψη ανάμεσα σε δύο σκοτάδια”, δεν μπορώ να το διανοηθώ».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr