Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των μελών της οικογένειας του «σκληρού» του ελληνικού κινηματογράφου Ανέστη Βλάχου για την ύπαρξη ή μη της περιβόητης διαθήκης, μετά τα αποκλειστικά ρεπορτάζ της «Espresso» που αποκάλυψαν το τεράστιο παρασκήνιο αναφορικά με την κληρονομιά του σπουδαίου ηθοποιού!

Διαβάστε επίσης: Ανέστης Βλάχος – Η σύζυγός του περνά στην αντεπίθεση για τη διαθήκη του

Χθες ήταν σειρά του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον γιο του αείμνηστου Βλάχου, Ηρακλή Βλάχο, να ρίξει νέες «βόμβες»! Ο Κωνσταντίνος Παπαναστασίου αποκάλυψε λοιπόν πως δεν υπάρχει κατατεθειμένη διαθήκη στο Ειρηνοδικείο και πως η πλευρά του Ηρακλή Βλάχου θα προχωρήσει σε αποδοχή της κληρονομιάς του αείμνηστου ηθοποιού. «Είχαμε την πρόθεση να έχουμε συνομιλία με την άλλη πλευρά και να έχουμε μια λύση, που δεν βρέθηκε. Ειπώθηκε ότι υπάρχει διαθήκη, όμως ούτε ο συμβολαιογράφος έχει επικοινωνήσει μαζί μου ούτε η άλλη πλευρά. Δεν μπορεί να εγκλωβιστεί ο Ηρακλής Βλάχος σε μία κατάσταση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

0171 ANESTIS VLAXOS ELI VLAXOY 412015

Ο κ. Παπαναστασίου, μάλιστα, κατέστησε σαφές μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως ο όρος «αποδοχή κληρονομιάς» νοείται ως το γεγονός ότι ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής, αποδέχεται τα 3/8 της περιουσίας του, στην εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή ή το 37,5%.

Διαβάστε επίσης: Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου μετά το σάλο με τη διαθήκη του παππού – «Να πρυτανεύσει η λογική»

Και μέσα σε όλα αυτά αποκαλύφθηκε πως η κόρη του Ανέστη Βλάχου, Ελλη, αποφάσισε να κοινοποιήσει ιδιόχειρη διαθήκη την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από επτά χρόνια. Μάλιστα, η ίδια υποστηρίζει πως την έχει καταθέσει στο Ειρηνοδικείο και έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και χρόνο δημοσίευσης τον Ιανουάριο του 2022.

4141 ANESTIS VLAXOS KOSTAS XARALAMPOYS 20092011

Επίσης έγινε γνωστό από την πλευρά της πως δεν γνωρίζει τι γράφεται μέσα στη διαθήκη και τι έχει αφήσει και σε ποιον από τα μέλη της οικογένειάς του ο «κακός» του ελληνικού σινεμά!

Ο εμφύλιος πόλεμος άρχισε πριν από δύο εβδομάδες, όταν με πρωτοσέλιδό της η «Espresso» αποκάλυψε τον κακό χαμό που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τη διαθήκη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού Ανέστη Βλάχου.

Ο γιος του Ηρακλής είχε αναφέρει στην «Espresso» πως είχε μάθει για μια ιδιόχειρη διαθήκη που είχε αφήσει ο πατέρας του στην κόρη του Έλλη, από τον δεύτερο γάμο, την οποία όμως ο ίδιος δεν αποδεχόταν ως αληθινή.

4135 ANESTIS VLAXOS 20092011 1

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μετέφεραν στην «Espresso» άνθρωποι από το περιβάλλον της δεύτερης συζύγου του «κακού» του σινεμά Μαρίας Γαρίτση, η διαθήκη ήδη βρίσκεται σε συμβολαιογράφο και αναμένεται να ανοιχτεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. «Η διαθήκη δόθηκε στην κόρη του Ελλη από τον ίδιο τον πατέρα της» είχε αναφέρει στην «Espresso» πηγή από το περιβάλλον της δεύτερης συζύγου του Μαρίας Γαρίτση, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου, που έσκασε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο. To σίγουρο είναι πως το σίριαλ της διαθήκης του Βλάχου θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια και το σασπένς θα κορυφώνεται ολοένα περισσότερο!

Πηγή: espressonews.gr