
Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές για τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.
Υπό άκρα μυστικότητα, οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν μεθοδικά, με ταχύτητα, εξετάζοντας μία σειρά από μάρτυρες, οι οποίοι εισέφεραν στη δικαιοσύνη καθοριστικά στοιχεία για την άσκηση της ποινικής δίωξης.
Οι εισαγγελείς πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και Νίκος Στεφανάτος του άσκησαν δίωξη για το κακούργημα του βιασμού. Η δικογραφία διαβιβάστηκε αμέσως στην ανακρίτρια, η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.
Τα πραγματικά περιστατικά που κατέθεσαν οι μάρτυρες ήταν καταιγιστικά για τη δράση του κατηγορούμενου, ο οποίος αμέσως μετά τη σύλληψή του θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια. Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, ενώ αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.
Πηγή: patrastimes.gr