Δύσκολες ώρες έζησαν οι κόρες και τα εγγόνια της Νόνικας Γαληνέα καθώς το μεσημέρι της Τρίτης τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

200910071004350.6501 GALINEA ME TIS KORES TIS 06102009

Οι κόρες της, Αριέττα, Αμαλία και Αλεξία ντυμένες στα μαύρα και κρατώντας η μία την άλλη δεν έκρυψαν τα δάκρυά τους αποχαιρετώντας τη μητέρα τους.

kideia galinea14592

«Η σχέση με τη μητέρα μου είναι εξαιρετική, πολύ καλή, φιλική. Περνάμε καλά μαζί και εμπιστεύομαι την γνώμη της και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά μου. Υπάρχει κατανόηση, δέσιμο, βοηθάει η μια την άλλη. Πιστεύω ότι κι εγώ την βοηθάω. Κι εκείνη όμως όταν έχει ανάγκη να μιλήσει, να μοιραστεί κάτι θα κάνει μαζί μου. Και την Αμαλία επίσης θα πάρω τηλέφωνο. kideia galinea14516Η μαμά με τον μπαμπά χώρισαν όταν ήμουν γύρω στα δέκα. Η μαμά ήταν αυστηρή, καθόλου απαιτητική στα μαθήματα, δεν ασχολήθηκε ποτέ μ’ αυτά, πίστευε ότι θα βρούμε τον δρόμο μας. Οχι μόνο γιατί δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί αλλά και γιατί δεν ήταν ο τύπος της κλασικής μαμάς. kideia galinea14440Βέβαια της άρεσε που διάβαζα λογοτεχνία, το υπερηφανευόταν, μου έφερνε βιβλία. Την ενδιέφερε όμως να μάθουμε γλώσσες, να έχουμε τρόπους -ήταν εξαιρετικά βασικό», είχε πει σε συνέντευξή της η Αριέττα Μουτούση.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr