Συντετριμμένη είναι η Sunny Μπαλτζή με τον χαμό αγαπημένου τους προσώπου. Η Σταυρούλα Δημητρίου, γνωστή ανακρίτρια και συγγραφέας και πεθερά της Ελεονώρας Ζουγανέλη έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη καθώς ήταν αγαπημένη της φίλη.

«Ότι θα με βρουν αυτά τα μαύρα νέα σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, θα μπορούσε να είναι ένα από τα σενάρια που συχνά δημιουργούσαμε κ αναλύαμε. Η επόμενη συνάντηση μας θα ήταν σπίτι σου ανάμεσα σε σελίδες, βιβλία και ένα ποτήρι κρασί …Κοίτα που δεν βρίσκω τώρα λέξεις να σε αποχαιρετήσω που εμείς μιλούσαμε αποκρυπτογραφώντας το φως με νοήματα βαθειά και λόγια ποιητικά.

Πώς να βρω ξανά ένα πλάσμα όμορφο σαν Άγγελο με γνώση και αγνή ψυχή να με καθοδηγεί, να μοιραστώ τα όνειρα… Πως; “Η Ιστορία από μόνη της έκανε φλεβοτομία. Όταν ένα πρωί, φυλλομετρώντας το χαρτοβασίλειό της, είδε ότι της έλειπαν σελίδες…” Υποκλίνομαι! Θα σ’αγαπώ και θα σε θυμάμαι πάντα ήσουν άσπιλη ως δικαστής, συγκλονιστική ως συγγραφέας, μεγάλη ποιήτρια και θα είμαι δίπλα στον Σπύρο σαν αδερφή του όπως μου είχες πει. Αντίο αγαπημένη μου #ΣταυρουλαΔημητριου #RIP».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr