Η σειρά «Άγρια Παιδιά» του mega είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 2008 -2009.

Photo shared by Μιχάλης Οικονόμου M. Oikonomou on May 14 2023 tagging @ecomike @antinoosalmpanis @nikolasangelis and @stavros svigkos. May be an image of 3 people skateboard and

Μια νεανική σειρά με άποψη: στον τρόπο κινηματογράφησης, στις πραγματικές ιστορίες που βασίζεται η μυθοπλασία, στην επιλογή των φυσικών χώρων που γυρίζεται εξ ολοκλήρου. Η ζωή, λένε, είναι σαν το σκέιτ. Είσαι μόνος και προσπαθείς να ισορροπήσεις. Είναι ΟΚ να πέφτεις, φτάνει μετά να μπορείς να σηκωθείς.

kaka paidia mixalis oikonomou 5

Μια παρέα – ο Πέτρος, ο Σπάϊκ, ο Νίκος και ο Χρήστος – διασχίζει την πόλη. Νέοι, αντιμέτωποι με την καθημερινότητα της ηλικίας τους. Μπροστά σε διλήμματα και αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον τους. Ανάμεσα στην εφηβεία και την ωριμότητα. Δεκάδες διαδρομές. Στα προάστια. Στο κέντρο της πόλης. Στους δρόμους. Εκεί που γράφονται οι πραγματικές ιστορίες.

Διαβάστε επίσης: Τριανταφυλλίδου – Φαραζή – Κολλά: Οι πρωταγωνίστριες του «Λίτσα.com» συναντήθηκαν μετά από 14 χρόνια

kaka paidia mixalis oikonomou 2Οι τέσσερις πρωταγωνιστές της σειράς που ήταν οι Νικόλας Αγγελής, Αντίνοος Αλμπάνης, Σταύρος Σβήγκος και Μιχάλης Οικονόμου συναντήθηκαν 15 χρόνια μετά τη σειρά και πόζαραν όλοι μαζί.

kaka paidia mixalis oikonomou 3

«Συνάντηση και μια κουβέντα για όσα θυμόμαστε από τα Άγρια Παιδιά, κάπου 15 χρόνια μετά», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που πόσταρε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr