Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε για την καριέρα του, τις κινητοποιήσεις καλλιτεχνών αλλά και για μια απώλεια που τον συγκλόνισε και λύγισε.

mpimpilas 2
«Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Η Μάρθα ήταν για εμένα ένα ορόσημο στη ζωή μου γιατί μού έδειξε τι θα πει φιλανθρωπία χωρίς ο άλλος να ξέρει ότι την κάνεις.

mpimpilas Αυτό το πράγμα της Μάρθας δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στην κηδεία μου το ηχητικό που θα παίζει θα λέει «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν», ανέφερε.
Εξήγησε επίσης γιατί δεν πήγε στις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών.

6993 ELIZABETH ELECHI TETA KAMPOYRELI SPIROS MPIMPILAS 1742022«Δεν πήγα στην συνάντηση των καλλιτεχνών με τον πρωθυπουργό, γιατί είχα να πάω σε μια κηδεία συναδέλφου. Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό πήγε ο γενικός γραμματέας, είναι πιο τίμιο να πάει ένας πιο νέος άνθρωπος, που γνωρίζει σε βάθος το θέμα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr