«Δεν μπορώ να ταυτιστώ με την Μπάρμπι!» Κόλαφος η γνωστή δημοσιογράφος Ντέσσυ Κουβελογιάννη με την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου.

9555 NTESI KOYVELOGIANI 2172017

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα;» για τους λόγους που δεν βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, καθώς και για τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και για την Ιωάννα Μαλέσκου, για την οποία ήταν καταπέλτης: «Καμιά φορά, η ματαιοδοξία του ανθρώπου τον οδηγεί σε λάθος βήματα και νομίζω ότι είναι πολύ fake όλο αυτό που βλέπω στην Ιωάννα Μαλέσκου.

imaleskou 271671772 136194925525291 6160251494342309327 n Έχεις μια προσωπικότητα που λάμπει, δεν χρειάζεται όμως όλα να είναι τέλεια. Τα δόντια τα τέλεια, τα μάτια τα τέλεια, τα ζυγωματικά τα τέλεια». Και πρόσθεσε: «Αυτή η τελειότητα, αν θες, δεν ταυτίζεται και με τον μέσο τηλεθεατή. Οταν ξυπνάω εγώ και βλέπω την Μπάρμπι δεν μπορώ να ταυτιστώ, δεν γίνεται! Πρέπει να είμαι ο Τζον Τζον για να ταυτιστώ».

maleskoy tasos tifonos tilefonima

Γιατί η ίδια, όμως, βρίσκεται εκτός τηλεόρασης; «Δεν ξέρω, λόγω συγκυριών. Δεν νομίζω ότι λείπω και σε κάποιον πάρα πολύ, γιατί, άμα έλειπα, θα με είχαν ξαναπροσεγγίσει. Αν γυρίσω ξανά στην τηλεόραση, θα ήθελα να μου έρθει μια πρόταση σε ένα αντικείμενο που να το ξέρω καλά για να το δουλέψω με πάθος» τόνισε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr