Συνεδριακή Επιτυχία στην Ναυτιλία με Θέμα τη Βιωσιμότητα και τις Καλές Πρακτικές

Συνεδριακή Επιτυχία στην Ναυτιλία με Θέμα τη Βιωσιμότητα και τις Καλές Πρακτικές

Η Capital Link πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το “14th Annual Capital Link Operational Excellence in Shipping Forum – Best Industry Practices – Building Long Term Value Through Sustainability” την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, στο Athenaeum Intercontinental Athens στην Αθήνα. Το συνέδριο προσέφερε την ευκαιρία σε υψηλόβαθμα στελέχη και κορυφαίους παράγοντες της ναυτιλίας να συναντηθούν και να εξετάσουν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον τομέα, προσελκύοντας ευρύ κοινό από την ελληνική και διεθνή ναυτιλία.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε σημαντικά θέματα όπως η απαλλαγή της ναυτιλίας από τον άνθρακα, η ασφάλεια των πλοίων και του πληρώματος, καθώς και η ψηφιοποίηση του κλάδου. Η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών σε αυτούς τους τομείς συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση και εφαρμογή καλών πρακτικών για τη βιωσιμότητα της ναυτιλίας.

Σύντομα, όλο το υλικό του συνεδρίου, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο από τις παρουσιάσεις και τις πάνελ συζητήσεων, θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://forums.capitallink.com/opexcellence/2024/

Πηγή: tovima.gr