Συνεργασία Wilson και ΕΟΚ για την Ανάπτυξη του Ελληνικού Μπάσκετ

Συνεργασία Wilson και ΕΟΚ για την Ανάπτυξη του Ελληνικού Μπάσκετ

Σε μια σημαντική συνεργασία προχώρησε η Wilson, που αναγνωρίζεται ως επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Με αυτή τη συμφωνία, η Wilson θα είναι παρούσα στα ελληνικά γήπεδα και συγκεκριμένα θα προμηθεύει την επίσημη μπάλα για την Elite League, την Α1 και την Α2 Γυναικών, το Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική, το W Rising Stars, το 3×3 Hellas καθώς και για προγράμματα όπως τα Youth Development, All Star Γαλανόλευκα Αστέρια, Jamboree MiniBasket και FunBasket Festivals.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Wilson, Αντώνης Θεοδώρου, δήλωσε για τη συνεργασία: «Είναι μεγάλη μας χαρά η συνεργασία με την ΕΟΚ, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη στήριξη και την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ, προμηθεύοντας την κορυφαία μπάλα της Wilson. Αυτή η συνεργασία στοχεύει στην αναβάθμιση του επιπέδου των αθλητικών διοργανώσεων και στην ανάδειξη νέων ταλέντων».

Από την πλευρά της ΕΟΚ, ο πρόεδρός της, Ευάγγελος Λιόλιος, υπογράμμισε τη σημασία της Wilson ως «πολύτιμου συνεργάτη» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή η συμπόρευση θα ενισχύσει την εξάπλωση και τις επιτυχίες του μπάσκετ στη χώρα.

Η Wilson είναι γνωστή παγκοσμίως για την υψηλή ποιότητα των μπάλας της, αποτελώντας την επίσημη μπάλα σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως το NBA, WNBA και JNBA. Η καινοτομία της στην κατασκευή μπάλας χωρίς αέρα και η δέσμευση της για βιώσιμα προϊόντα την καθιστούν πρωτοπόρο στον τομέα. Η γκάμα προϊόντων της είναι η ασφαλής επιλογή για αθλητές κάθε επιπέδου, καθιστώντας τη Wilson ηγετική στον χώρο.

Η κυριαρχία της Wilson δεν περιορίζεται μόνο στο μπάσκετ, καθώς η εταιρεία προμηθεύει και αθλητικά προϊόντα για άλλα αθλήματα όπως το βόλεϊ, το padel και το γκολφ, προσφέροντας λύσεις που βοηθούν τους αθλητές να επιτύχουν τους στόχους τους.

Πηγή: tovima.gr