Σαν ένα βαμπίρ που εκμεταλλευόταν και νάρκωνε δεκάδες γυναίκες, ώστε να λάβουν μέρος στα εξευτελιστικά όργια που διοργάνωνε στην έπαυλή του, παρουσιάζεται ο Χιου Χέφνερ μέσα από νέο ντοκιμαντέρ.

Το «Secrets of Playboy», που κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου στο A&E, ρίχνει φως στις κρυμμένες αλήθειες της έπαυλης μέσα από συνεντεύξεις με άτομα του στενού περιβάλλοντος του ιδρυτή της αυτοκρατορίας του «Playboy», συμπεριλαμβανομένων των πρώην συντρόφων του, Χόλι Μάντισον και Σόντρα Θιοντόρ.

Η 65χρονη σήμερα Θιοντόρ αποκαλύπτει ότι ο Χέφνερ διοργάνωνε ομαδικό όργιο πέντε ημέρες την εβδομάδα και φιλοξενούσε εβδομαδιαία τη λεγόμενη Pig Night, στο πλαίσιο της οποίας καλούσε καμιά δεκαριά «άσχημες» πόρνες για να κάνουν σεξ μαζί τους ο ίδιος και οι φίλοι του. «Το ομαδικό σεξ γινόταν τουλάχιστον πέντε νύχτες την εβδομάδα. Υπήρχε πρωτόκολλο. Του άρεσε να σκηνοθετεί και δεν έπρεπε να παρεκκλίνεις από αυτό γιατί έβλεπες ότι εκνευριζόταν» αναφέρει, προσθέτοντας ότι προς το τέλος της «συνεργασίας» τους άρχισε να τον φοβάται, γιατί έβλεπε ότι δεν ικανοποιούνταν σεξουαλικά με τίποτα.

«Υπήρχε το ίδιο σενάριο: καλώς ήλθες στην οικογένεια. Ηταν όλα ένα ψέμα. Εβλεπα το ένα κορίτσι μετά το άλλο να έρχεται φρέσκο και αξιαγάπητο και μετά η ομορφιά τους χανόταν. Δεν ήμασταν τίποτα για εκείνον. Ηταν σαν βαμπίρ. Ρουφούσε τη ζωή αυτών των κοριτσιών για δεκαετίες» συμπληρώνει η Θίοντορ.

Η Λίζα Μπάρετ, γραμματέας του Χέφνερ από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στα 80s, αποκάλυψε επίσης ότι ο Χέφνερ είχε στοκ από Quaaludes, το ισχυρό υπνωτικό που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε και ο Μπιλ Κόσμπι για να ναρκώνει τα θύματά του. Μέσα στην έπαυλη του Playboy, το εν λόγω σκεύασμα ήταν γνωστό ως «ανοιχτήρι ποδιών», γιατί έκανε τις γυναίκες να κάνουν ό,τι τους ζητούνταν. Το συνταγογραφούσε στο όνομά του και στα ονόματα στενών συνεργατών του και μετά τα μάζευε όλα και τα φύλαγε στο κομοδίνο του για να τα χορηγεί στις γυναίκες που τον συνόδευαν εκεί. Ακόμη, σύμφωνα με την Μπάρετ, ο ίδιος έκανε χρήση μεθαμφεταμινών και κοκαΐνης, η οποία φυλασσόταν κάτω από ένα διακοσμητικό στο κεντρικό μπάνιο της έπαυλης.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr