Ο Τάσος Γιαννόπουλος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ήταν σίγουρα ανακουφιστικό να το βγάλουν οι άνθρωποι από μέσα τους και να πουν δημόσια τι τους έχει συμβεί. Πολύ στενάχωρο για την οικογένεια την θεατρική. Περάσαμε πολύ δύσκολα όλοι, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Μέρα με τη μέρα έρχονταν τα γεγονότα με ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει και έχουμε συνεργαστεί».

Όσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία τους είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Κάποια περιστατικά τα γνωρίζουμε λίγο ή πολύ στον χώρο ότι έχουν γίνει,  αλλά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μαζί μου ήταν εντάξει και ήταν πολύ καλή η συνεργασία μας. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι το τι συνέβη. Τα γεγονότα έχουν σημασία».

Και πρόσθεσε: «Διάφορα περιστατικά τα γνώριζα. Όχι πολλά, κάποια. Ένα, δύο πράγματα. Πέσαμε από τα σύννεφα, ναι, όταν βγήκαν όλα αυτά. Έχω δεχθεί και λεκτική βία και άσχημες συμπεριφορές και έχω φύγει από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς από σκηνοθέτη».

Θα έπαιζε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο μέλλον όταν βγει από τη φυλακή; «Αυτή είναι πολύ υποθετική ερώτηση. Δεν μπορώ να σας απαντήσω».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr