Η γνωστή παρουσιάστρια σε συνέντευξή της έκανε ένα μίνι απολογισμό για την καριέρα αλλά και τη ζωή της και προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

negka34531

«Είμαι στην ίδια επαγγελματική φάση που βρίσκομαι συνήθως. Κάπως μετέωρη, αβέβαιη για όλα. Πάντα έκανα διάφορα πράγματα παράλληλα κυρίως για λόγους φτώχειας. Αν ήμουν κόρη εφοπλιστή, φαντάζομαι θα ήμουν απλά κόρη εφοπλιστή. Ίσως θα έκανα λιγότερους συμβιβασμούς, με αυτό τον τρόπο θα με απέλυαν και θα ήμουν μια δυστυχισμένη πλούσια. Έτσι φαντάζομαι ότι γίνεται, δεν έχω υπάρξει πλούσια ποτέ», δήλωσε η Αθηναΐς Νέγκα στην εκπομπή «Ελένη».

negka

Και συνέχισε: «Δε κάνω καμιά τρομερή καριέρα στην τηλεόραση. Σιγά σιγά φαντάζομαι τελειώνει η καριέρα μου στην τηλεόραση. Δεν έχω τρομερές φιλοδοξίες. Δεν θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ψεύτικοι κι αυτοί που είναι, έχουν το δικαίωμα να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. negka34347Γενικότερα νομίζω ότι δε με θέλει κανείς σε αυτή τη ζωή, σε όλα τα πράγματα. Ζω με αυτή την ανασφάλεια. Οπότε λόγω αυτού, έχω πολύ χαμηλές προσδοκίες και χαίρομαι με πολύ λίγα πράγματα, ακόμα και με το να με κεράσει κάποιος ένα παγωτό».

NEGKA2313

Πρόσφατα παραιτήθηκε από το ραδιόφωνο και εξήγησε τους λόγους. «Κάνω το ραδιόφωνο με πολύ μεγάλη αγάπη. Οι συνθήκες στο ραδιόφωνο έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια και μπορώ να συνεχίσω να κάνω με αγάπη αυτό που κάνω εάν με αγαπούν και εκεί που βρίσκομαι.

NEGKA2321 Είπα ότι τώρα που πάνε να αλλάξουν τα πράγματα, δε θέλω, είμαι και 48 χρονών, έχω και τα θέματά μου, έχω και δυο παιδιά, δεν είμαι να με ταλαιπωρείς πολύ τώρα τελευταία… Χτυπάω πόρτες. Μόνο πόρτες χτυπάω. Πρέπει να θυμίζεις ότι είσαι εκεί. Δεν είμαι και πολύ κοινωνική, δεν είμαι καλή στο pr, οπότε το να χτυπώ πόρτες είναι κάτι πολύ κανονικό».

NEGKA2305

Όσο για το πώς αισθάνεται με την εικόνα της ανέφερε: «Δεν έχω τρομερή αυτοπεποίθηση. Ήθελα πάντα να γίνω 60. Στα 50 είμαστε νεόγριες. Είναι η Jennifer Lopez που είναι 53 και λες “δε θα γίνω ποτέ έτσι”, είναι οι 20αρες που κι αυτές είναι καλύτερες άρα λες να γίνω 60-70 να σωθώ. Ανησυχώ μήπως φτάνοντας στα 60 υπάρχουν εξηντάρες που είναι όπως η JLο».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr