Για τη σύλληψη του συζύγου της, την επίθεση που δέχεται μέσω των social media, το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της και τα 50.000 που ζήτησε από το Νίκο Κοκλώνη μίλησε η Τέτα Καμπουρέλη στο περιοδικό «ΟΚ!» που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Αναφερόμενη στα πρώτα 24ώρα μετά τη σύλληψη του συζύγου της η αισθητικός είπε: «Ο Βασίλης βγήκε να αγοράσει γιαούρτια για το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ… Εξαφανίστηκε. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσα πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου εκείνο το πρωινό. Από την πρώτη στιγμή είχες πει ότι πήγες μόνη στη ΓΑΔΑ για να καταθέσεις. Θέλησα αμέσως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισής του. Ο λόγος της σύλληψής του μου φάνηκε αστείος, γιατί ο Βασίλης είναι ανίκανος να κάνει οποιαδήποτε χειρωνακτική δουλειά που θα απαιτούσε κάποια δεξιότητα».

«Έτσι ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπη με κάτι που δεν είχα συναντήσει ξανά. Από το φως στο σκοτάδι, από δρόμους που γνώριζα να περπατώ και να υπάρχω σε μονοπάτια άγνωστα και δύσβατα. Όλο αυτό με έχει τσακίσει, έχω αρρωστήσει και ψυχικά και σωματικά», συνέχισε.

«Στο Instagram δημιουργούν νέους λογαριασμούς με μόνο σκοπό να με βρίσουν»
Πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος από τη στιγμή που συνελήφθη ο σύζυγός της;

«Οι απόψεις είναι ποικίλες. Αυτοί που με γνωρίζουν με καταλαβαίνουν. Δεν ρωτάνε, με το βλέμμα τους δείχνουν ότι αντιλαμβάνονται τι περνάω. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι, οι δύσπιστοι, αυτοί που δεν με γνωρίζουν προσωπικά και θεωρούν δεδομένο ότι ήμουν γνώστρια της όλης κατάστασης, και μάλιστα ότι συμμετείχα σε αυτή. Το τι έχω ακούσει από αυτό το κομμάτι του κόσμου δεν λέγεται. Αν δεις τα σχόλια που μου στέλνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα καταλάβεις, δεν χρειάζεται να προσθέσω εγώ κάτι. Το δυστύχημα είναι αυτό που κοινώς λέγεται: «Άλλος κατηγορείται και άλλος πληρώνει». Δηλαδή ο Βασίλης κατηγορείται, αλλά και εγώ πληρώνω το τίμημα λόγω του ότι είμαι γνωστή στον κόσμο. Είναι μια αφόρητη κατάσταση για τα δεδομένα τα δικά μου, που πάντα δούλευα και ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη και ανησυχητική, δέχομαι απειλές, μηνύματα με χυδαίο και υβριστικό περιεχόμενο από ανθρώπους που είναι άγνωστοι σε μένα.

Ειλικρινά απορώ πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό μεταξύ ανθρώπων, πώς μπορεί να βγαίνει τόση κακία για κάποιον που δεν γνωρίζεις προσωπικά και που σε τελική ανάλυση δεν κατηγορείται για κάτι. Για να μη σου πω για τα ψεύτικα προφίλ που δημιουργούνται στα social media. Στο Instagram υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν νέους λογαριασμούς με μόνο σκοπό να με βρίσουν».

«Αρκετοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από κοντά μου. Αλλά είναι εκείνοι που δεν με γνώρισαν πραγματικά. Όσοι με γνωρίζουν και ξέρουν τον χαρακτήρα μου παρέμειναν κοντά μου και στηρίζουν εμένα, τη δουλειά μου και, κυρίως, τα παιδιά μου», λέει.

Η ύπαρξη τρίτου ατόμου στον γάμο της
Μέσα σε όλα, αποκαλύφθηκε κατά τη σύλληψη του συζύγου της ότι διατηρούσε σχέση με μία άλλη γυναίκα.

«Δεν γνώριζα απολύτως τίποτα και δεν είχα υποψιαστεί ποτέ το παραμικρό. Το έμαθα από την αστυνομία όταν με κάλεσαν για κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Εκεί μου έκαναν πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτή τη γυναίκα. Τότε έκπληκτη έμαθα τη σχέση που αυτή η γυναίκα είχε με τον σύζυγό μου. Σοκαρίστηκα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που ζούμε τώρα είναι πολύ πιο σοβαρό και στηρίζω τον αγώνα του Βασίλη για αθώωση. Όταν τελειώσει όλο αυτό, υπάρχει χρόνος για κουβέντα».

«Έστειλα μήνυμα στον Κοκλώνη πάνω στην ένταση της στιγμής»

Για το θέμα που δημιουργήθηκε όταν ζήτησε 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη εξήγησε:
«Με τον Νίκο Κοκλώνη δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν θα του ζητούσα χρήματα. Δεν με πείραξε το γεγονός ότι φιλοξενήθηκε το θέμα στο περιοδικό σας –αυτό άλλωστε έγινε σε όλα τα ΜΜΕ– και δεν είχα σκοπό να φιμώσω κανέναν. Δεν μπορώ να το κάνω και να το ήθελα άλλωστε. Ο κόσμος με γνωρίζει μέσα από τη δουλειά μου χρόνια τώρα και είναι πολλοί εκείνοι που ξέρουν ότι από το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς του περιοδικού διατηρούσα στήλη ομορφιάς στο ΟΚ!.

Όταν λοιπόν βγήκε το τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ για το περιοδικό λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει στα περίπτερα, κάποιοι πίστεψαν ότι λόγω της συνεργασίας μου με το ΟΚ!, ήμουν εγώ εκείνη που κανόνισε να δημοσιευτεί το θέμα με εμένα στο εξώφυλλο και πίστεψαν ότι παραχώρησα συνέντευξη και έκανα και φωτογράφιση μέσα στο σπίτι μου, τη στιγμή που ο σύζυγός μου κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό. Έτσι, λοιπόν, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λάβω δεκάδες μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου, υβριστικού περιεχομένου, κι αυτό ήταν κάτι που μου δημιούργησε ένταση.

Το μήνυμα στον Νίκο Κοκλώνη το έστειλα πάνω στην ένταση της στιγμής και ενώ ήθελα να καταλάβει ότι είμαι ενοχλημένη για το σποτ, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Ευτυχώς όμως συναντηθήκαμε, μιλήσαμε και τα λύσαμε όλα».

Πηγή: patrastimes.gr