Η Θάλεια Ματίκα καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και στον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη.

«Η προσωπική μας σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε λήξει πολλά χρόνια πριν. Δηλαδή, έχουμε χαθεί τα τελευταία 9 χρόνια. Είχαμε σταματήσει να έχουμε σχέσεις για προσωπικούς λόγους. Για να χαθείς με ανθρώπους, κάτι συμβαίνει συνήθως. Βλέπεις ότι από ένα σημείο και μετά δεν ταιριάζεις και χάνεσαι. Πραγματικά αυτούς τους πρώτους δύο μήνες, η ταραχή μου ήταν σε καθημερινή βάση. Εγώ προσωπικά είχα αρρωστήσει και ως ηθοποιός και ως γυναίκα πάνω απ’ όλα.

Δεν είχαμε μόνο με τον Πέτρο Φιλιππίδη προσωπική σχέση. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου τρία χρόνια στο Εθνικό, είχαν καθημερινή συναναστροφή. Με τον Γιώργο Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί δύο φορές. Είναι άνθρωποι που τους ξέραμε από τον χώρο πάρα πολύ καλά.

Με τις καταγγελίες του Πέτρου Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα, δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Ήξερα ότι ήταν ένας περίεργος άνθρωπος με τις εκρήξεις του, τους θυμούς του… αλλά η απόσταση από αυτό μέχρι τα γεγονότα που ακούσαμε είναι χαώδης. Στην αρχή έλεγα… αν είναι δυνατόν. Για τους υπόλοιπους είχα ακούσει για κακές συμπεριφορές. Με την υπόθεση Λιγνάδη έχουν βγει πράγματα στο φως της δημοσιότητας που είναι πέρα από κάθε λογική».

Όταν ρωτήθηκε αν το ότι διέκοψαν σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχει να κάνει με το ότι πιθανό να είχαν αναγνώσει περίεργες συμπεριφορές που δεν τους άρεσαν. «Όταν ένας άνθρωπος διώκεται για τόσο βαριά αδικήματα και μπροστά μας έχουμε τη δικαστική διαδικασία, έχει νόημα αυτό»;

Όσο για το αν έχει επικοινωνία με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα είπε: «Δεν θα ήθελα να το απαντήσω αυτό, συγγνώμη. Επειδή σέβομαι ότι υπάρχει και ένα παιδί στη μέση».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr