Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! για τη σύντροφό του, Άννα Δημητρίεβιτς, για την καριέρα και για το πώς προβάλλονται οι γυναίκες στο Instagram.

efthimiadis dimitrievits2157

«Όταν μπήκα στο Instagram, είδα πραγματικά έναν πόλεμο ομορφιάς. Ποια θα έχει το καλύτερο μπότοξ, ποια θα κάνει την καλύτερη πλαστική και ποια θα έχει την καλύτερη κάμερα για να σβήνει τις ρυτίδες. Όχι μόνο ποια αλλά και ποιος. Είπα λοιπόν ότι μέσα σε αυτό τον χώρο αξίζει να μιλήσω για την έννοια της αγάπης και τη δημιουργία της ειρήνης με τον εαυτό μας . Όχι, λοιπόν, εγώ δεν θα κάνω μπότοξ, γιατί οι ρυτίδες μου είναι τα γέλια μου, τα κλάματα μου, τα ξενύχτια μου για τα παιδιά μου. Είναι όλα όσα έχω ζήσει. Γιατί να τα σβήσω; Αυτές οι ρυτίδες είναι η ζωή μου».

efthimiadis dimitrievits2144

Όσο για τη σχέση με τη γυναίκα του είπε: «Eίναι ο σεβασμός προς την ελευθερία και την προσωπικότητα του άλλου. Είναι ο χώρος που του δίνεις και η απόλυτη πεποίθηση ότι το γεγονός πως είμαστε 16 χρόνια μαζί δεν σημαίνει πως αύριο δεν μπορούμε να χωρίσουμε κιόλας. Με την Άννα υπάρχει μια ειλικρίνεια μεταξύ μας, πέρα από όλα τα άλλα. Αυτή είναι που μας οδηγεί. Ξέρεις, πολλές φορές δεν φτάνει μόνο η αγάπη. Στο όνομα της αγάπης έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα. Επειδή κάποιος αγαπούσε… Αν μαζί με την αγάπη δεν υπάρχει και ο σεβασμός, τότε δεν μπορείς να διατηρήσεις τη σχέση. Δεν ήξερα ότι θα μείνω τόσα χρόνια με την Άννα. Όπως και τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Όταν λέμε μεγάλες κουβέντες, ο Θεός γελάει. Θα σου πω όμως τι ήταν αυτό που έκανε την Άννα να διαφέρει. Στη γενιά μου είχε φτάσει πλέον η ομορφιά να θεωρείται από μόνη της ένα τρομερό προσόν και αρκετό ώστε μια γυναίκα να διεκδικήσει όποιον άνδρα ήθελε, ιδιαίτερα δε αν ήταν και μοντέλο.

efthimiadis dimitrievits2118Η Άννα δούλευε ως μοντέλο στο Μιλάνο για πολλά χρόνια και ήρθε στην Ελλάδα για μια δουλειά. Τότε είπε ότι σε αυτή τη χώρα δεν νιώθεις ότι δουλεύεις, νιώθεις ότι κάνεις διακοπές ενώ παράλληλα κάνεις και μια δουλειά. Εμείς γνωριστήκαμε στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη,

efthimiadis dimitrievits2131«Για την Άννα όπου πρωταγωνιστούσε. Ήταν η πρώτη όμορφη γυναίκα που άκουσα στη ζωή μου να λέει για την ομορφιά της, «εγώ δεν έκανα τίποτα για αυτήν. Αυτό είναι ένα δώρο που μου έκανε ο Θεός. Σημασία έχει τι κάνω εγώ από εκεί και πέρα». Αυτά τα λόγια με κέρδισαν. Η πιο όμορφη γυναίκα λοιπόν που είχα συναντήσει δεν θεωρούσε αποκλειστικό της εφόδιο την ομορφιά. Ελπίζω οι νέες κοπέλες να κατάλαβαν το λάθος της προηγούμενης γενιάς».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr