Ο Θανάσης Κουρλαμπάς καλεσμένος της εκπομπής «Μεσάνυχτα» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

«Είχα την τύχη να κάνω ένα ιδιαίτερο ρόλο στις Άγριες Μέλισσες. Μου αρέσουν οι ρόλοι του κακού γιατί είναι πεδίο που μπορείς να ψάξεις πράγματα που είναι απομακρυσμένα και να τα κάνεις αλήθεια».

Και συνέχισε εξηγώντας πως τα παιδιά του είναι αυστηροί κριτές. «Έρχονται και με βλέπουν. Είναι ισχυρό το συναίσθημα να σε βλέπουν τα παιδιά σου. Έχουν το ταλέντο τους. Η κόρη μου είναι καλή στα φιλολογικά και τη μουσική και ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο. Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι όταν ένα παιδί δείχνει ένα χάρισμα και αγάπη σε κάτι, ο γονιός πρέπει να το ενισχύσει και να είναι δίπλα του, ώστε αυτό να ανθίσει.

Η ζωή μου με έφερε εδώ κι η δουλειά μου ήταν επιλογή μου, οπότε και τα παιδιά έχουν πάρει από τους γονείς να κάνουν την επιλογή τους. Έτσι έχουν πιθανότητες να ευτυχήσουν. Όταν βλέπω το γιο μου να κάνει μπαλέτο τον βλέπω ευτυχισμένο. Θέλω τα παιδιά μου να κάνουν πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα. Τώρα που μπαίνουμε στη φάση της εφηβείας προσπαθώ να παίξω το σωστό ρόλο στη ζωή τους. Πιο μικρά με έκαναν ότι ήθελαν».

Πώς γνώρισε τη σύζυγό του; «Η Αθηνά η σύζυγός μου, είναι θεατρολόγος και είχε έρθει στο θέατρο για ένα πρότζεκτ και γνωριστήκαμε. Είμαστε μαζί από το 2003 και μου αρέσει να έρχεται στις πρεμιέρες μου να μου λέει τη γνώμη της».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr