Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day». Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Σοφία Αλιμπέρτη. Στη συνέχεια δεν δίστασε να σχολιάσει την σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τονίζοντας πως του είναι αδιάφορο το γεγονός ότι δεν μιλάνε.

«Όταν έκανα εκπομπή με τη Σοφία Αλιμπέρτη, βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα. Δέχτηκε τότε η Σοφία μια πρόταση από άλλο κανάλι, θεώρησε ότι πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και το έκανε. Εμένα δεν μου είπε κανένας να πάω μαζί της. Βρέθηκα εκεί πέρα μόνος να διαχειριστώ μια κατάσταση.

Παίζαμε με τη Σοφία απέναντι και κάναμε τα ίδια νούμερα. Έμαθα από τις εφημερίδες ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος παίρνει την εκπομπή μου. Ήταν μια επαγγελματική φάση της ζωής μου που με έκοψε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πάτρας.

Όσον αφορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δήλωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μου είναι αδιάφορο, δεν με «πονάει» καθόλου. Θα ήθελα να τον ρωτήσεις αν τον συναντήσεις, γιατί δεν μιλάμε. Τον εκτιμώ επαγγελματικά πάρα πολύ, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω την ίδια γνώμη».

Πηγή: espressonews.gr