«Ιός» ευτυχίας στην κοσμική Αθήνα

Μπορεί η πανδημία να έχει βάλει φρένο στην κοινωνική ζωή, όμως η ζωή συνεχίζεται και ο «ιός» της ευτυχίας «χτύπησε» δύο νέα, λαμπερά και ερωτευμένα ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας, που πρόσφατα έγιναν γονείς.

Ο λόγος για τον εφοπλιστή Θέμη Α. Πετράκη και τη σύζυγό του Nina Yankovsiy, που απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, αλλά και τον επιχειρηματία Σεμπάστιαν Διαμαντούλη, η σύζυγος του οποίου, Alexia Sednaoui, του χάρισε επίσης έναν κούκλο γιο. Τα νεογέννητα μωράκια, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων τους, μοιάζουν στους ωραίους γονείς τους, καθώς και οι δύο μαμάδες συγκαταλέγονται στις καλλονές της Αθήνας.

Η ξανθιά αμερικανορωσικής καταγωγής Nina, η οποία ήρθε τυχαία για διακοπές στην Ελλάδα, γνώρισε και ερωτεύτηκε τον νεαρό εφοπλιστή, γιο του ισχυρού ζεύγους της ελληνικής ναυτιλίας Ανδρέα και Άννυς Πετράκη. Το 2018 αρραβωνιάστηκαν και το 2020 τελέστηκε ο γάμος της χρονιάς, στην Εκάλη, χοροστατούντος του μητροπολίτη Σύρου Δωροθέου, που ευλόγησε το ιερό μυστήριο στο παρεκκλήσι του αγίου Ανδρέα, που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο της έπαυλης της οικογένειας του γαμπρού, στην οδό Ισμήνης, σε κλειστό όμως κύκλο λόγω κορονοϊού.

Το σίγουρο είναι ότι, όταν επανέλθει η ανθρωπότητα στην κανονικότητα, θα τελεστεί και η glam βάπτιση του Ανδρέα junior, καθώς σε πελάγη ευτυχίας, εκτός από τους γονείς, πλέουν και οι παππούδες του. Ξετρελαμένος με τον δικό του γιο είναι ο «Mister Kalua» της Μυκόνου Σεμπάστιαν Διαμαντούλης, αλλά και ο παππούς Μανώλης Διαμαντούλης, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στη nightlife.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, στο νησί των ανέμων, ο γοητευτικός επιχειρηματίας αντάλλαξε όρκους πίστης και αιώνιας αφοσίωσης -επίσης σε κλειστό κύκλο λόγω κορονοϊού- με τη γυναίκα της ζωής του, την καλλονή από τη Βραζιλία Alexia Sednaoui, αλλά την οικογενειακή τους ευτυχία ολοκλήρωσε, πριν από λίγες ημέρες, η γέννηση του γιου τους.

Πηγή: espressonews.gr