Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και παραχώρησε μια συνέντευξη που μίλησε για την προσωπική της ζωή, την επικαιρότητα και τα επαγγελματικά της βήματα. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, δέχθηκε κολακευτικά σχόλια από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ομορφιά της. Ωστόσο, η ίδια ανέφερε στον παρουσιαστή  πως ποτέ δεν είδε τον εαυτό της τόσο όμορφο όσο της λένε.

«Δεν προλαβαίνω καν να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, περνάω αλλά δεν με βλέπω, δεν έχω χρόνο. Δεν είχα αυτή την εικόνα που είχαν οι άλλοι, πάντα έβλεπα τον εαυτό μου διαφορετικά. Δεν με είδα ποτέ ως sex symbol ή τόσο όμορφη όσο λένε, δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό. Μου άρεσε που το άκουγα και το ακούω, αλλά αλλιώς βλέπουμε τον εαυτό μας. Δεν με έβλεπα άσχημη ποτέ, αλλά δεν έκανα ντόρο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η Θεοφανία Παπαθωμά ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή για την συνέντευξη του συζύγου της, Γρηγόρη Πετράκου στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ που δεν προβλήθηκε ποτέ.

«Δεν συνέβη κάτι, ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών, ειδικών και έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δεν είπε κάτι δικό του, οπότε όλο αυτό το ανάθεμα και αυτός ο ντόρος εμένα μου φαίνεται αστείος. Ο Γρηγόρης φοράει τη μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μη τη φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που δεν φοράνε μάσκα και εκείνος δεν φοράει, αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα», δήλωσε η ηθοποιός.

Πηγή: espressonews.gr