Στην εκπομπή της Μαριάννας Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη η Θεοφανία Παπαθωμά και οι δυο τους είδαν μαζί τις φωτογραφίες της ζωής της! Η ηθοποιός, που βλέπουμε για δεύτερη χρονιά στις Άγριες Μέλισσες συγκινήθηκε βλέποντας τις παιδικές της φωτογραφίες ενώ η εκπομπή, αποφάσισε να κάνει αναπαράσταση μιας φωτογραφίας από τα γενέθλιά της το 2001 που τα γιόρτασε μαζί με την αδελφή της.

Oι δυο αδελφές πόζαραν ξανά μαζί 20 χρόνια μετά και η Θεοφανία δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. «Είμασταν πολύ δεμένες, εκτός από αδελφή μου είναι και η καλύτερή μου φίλη. Μέναμε πολλά χρόνια μαζί» είπε η Θεοφανία για την αδελφή της. Η Χριστίνα είπε: «Με πρόσεχε πάντα πολύ αλλά τώρα την προσέχω και εγώ».

Μιλώντας για τη ζωή της η Θεοφανία Παπαθωμά λέει: «Γεννήθηκα στη Γερμανία, μεγάλωνα με τη γιαγιά στις Σέρρες μέχρι που ήρθαν και οι γονείς μου πίσω και ζήσαμε σαν οικογένεια. Μεγάλωσα ως έξυπνη και όχι ως όμορφη. Άρα αυτό με έκανε να υποβαθμίζω την εξυπνάδα μου και να προβάλω την ομορφιά μου. Στην Αθήνα, κατέβηκα για να γίνω μοντέλο. Είχα μια πρόταση από ένα γαλλικό πρακτορείο. Με το “Άγγιγμα ψυχής” έγινα ηθοποιός.
Με τον Πασχάλη Τσαρούχα, γνωριστήκαμε 8 χρόνια πριν γίνουμε ζευγάρι.
Τα βρήκαμε σε στο Horror Show που κάναμε μαζί. Μου είπε ότι με περίμενε αυτά τα 8 χρόνια και την πάτησα. Μείναμε μαζί 7 χρόνια και κάναμε ένα υπέροχο παιδί τον Αχιλλέα. Μετά χωρίσαμε. Τα ζευγάρια πρέπει να κάνουν υπομονή να μη χωρίζουν… Ένα διαζύγιο είναι πολύ δύσκολο. Έκανα πολύ υπομονή. Ίσως θα έπρεπε να κάνω και άλλη.
Με το Γρηγόρη, τον αγαπημένο μου κάναμε δυο υπέροχα κορίτσια! Μου αρέσει να φροντίζω τα παιδιά μου. Μου αρέσει να δίνω να προσφέρω αλλιώς νιώθω άχρηστη.
Στα γενέθλιά μου είμαι πάντα πολύ χαρούμενη. Σκέφτομαι ότι αρχίζει μια νέα χρονιά».

Πηγή: patrastimes.gr