Ο εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή στην είσοδο της Αχαΐα Κλάους με αφορμή την άφιξη του  Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης.

Σε σχετική ανακοίνωση οι έμποροι της Πάτρας επισημαίνουν:

“Καλούμε φορείς και συναδέλφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4/6/2021 στις 13:30’ στην είσοδο της Αχάια Κλάους όπου είναι καλεσμένος ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης της εφημερίδας Πελοποννήσου.

Εν μέσω της πανδημίας το εμπόριο και ιδιαίτερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έμειναν χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη. Αντίθετα παίρνονται μέτρα που οδηγούν στον στραγγαλισμό των μικρών επιχειρήσεων όπως ο νέος πτωχευτικός, η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας κλπ. Όλα αυτά προς όφελος μιας χούφτας πολυεθνικών και Τραπεζών.

Ο Υπουργός μας λοιδορεί και μας εμπαίζει  παρουσιάζοντας ανύπαρκτα στοιχεία για αύξηση πωλήσεων και ανάπτυξη την στιγμή που τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει καλόπιστος διάλογος. Τα αιτήματά μας είναι γνωστά και αγνοούνται επιδεικτικά. Είμαστε αποφασισμένοι να  διεκδικήσουμε δυναμικά το δίκαιο και την επιβίωση των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων.”

Πηγή: patrastimes.gr