Καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» ο Θοδωρής Φραντζέσκος αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή των γονιών του και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

«Έχει τα καλά του και τα άσχημά του. Το καλό σε μένα ήταν ότι σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση μπαίνεις σε μια διαδικασία σκέψης όπου ωριμάζεις κι αντιμετωπίζεις καλύτερα τα πράγματα στο μέλλον, δεν παύει όμως μια καταστροφή να είναι καταστροφή. Τότε ήμουν μέσα σε ένα σοκ όπου δεν υπήρχε τόσο πολύ η αίσθηση του τι γίνεται, απλά ήταν μια αλλαγή. Δεν το βιώνεις όταν είσαι στην ίδια την κατάσταση μέσα αλλά δημιουργείται ένας μηχανισμός επιβίωσης μέσα σου όπου σε κάνει να παλεύεις. Από εκεί και πέρα, όταν χαλαρώσει λίγο το πράγμα, μετά μετρά τις πληγές σου.

Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι στο οποίο ζούσαμε. Φύγαμε και πήρα μόνο το μαξιλάρι μου, τώρα που το λέω βέβαια έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Τα βιώματα τότε σε βοηθούν να διαμορφώσεις την προσωπικότητά σου και μέσα από την ρωγμή μπαίνει το φως και καλυτερεύεις. Υπήρξε μια έντονη αναταραχή τότε, είχαν χωρίσει οι γονείς μου μετά από αυτό το γεγονός».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr