Τον έχει βάλει στο μάτι και δεν τον αφήνει σε ησυχία! Ο λόγος για τον διάσημο δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, από τους πιο γνωστούς επικριτές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος πυροβολεί κατά ριπάς το ζευγάρι από το twiiter καιρό προτού μπει στα ράφια των βιβλιοπωλείων η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα, με τίτλο «Spare».

Το τελευταίο χτύπημά του, όμως, δεν ήταν στα social media, αλλά στη «New York Post», όπου με άρθρο του έγραψε, μεταξύ άλλων: «Η ψυχρή, πικρή πραγματικότητα είναι ότι ο Χάρι σκόπευε πλήρως να προκαλέσει τη μέγιστη ζημιά και να βλάψει την οικογένειά του με αυτό το λογοτεχνικό όπλο μαζικής καταστροφής», συμπληρώνοντας: «Αυτή ήταν η αδυσώπητη αποστολή του από τότε που παραιτήθηκε από τα βασιλικά μέλη, τη Βρετανία και τα δημόσια καθήκοντα πριν από τρία χρόνια».

Ο δημοσιογράφος σχολίασε, επίσης, πως ο Χάρι δεν επιδιώκει την ιδιωτικότητα που προσποιείται ότι ποθεί, αλλά σκοπός του είναι να λαμβάνει τεράστια αμοιβή για να κατηγορεί την οικογένειά του, από την Οπρα Γουίνφρεϊ και το Netflix, μέχρι το Spotify και το Penguin Random House! «Οσο περισσότερο ο Χάρι διακηρύσσει ότι ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένος τόσο πιο άθλιος φαίνεται. Πώς θα μπορούσε κάποιος να είναι χαρούμενος που παίρνει ατελείωτα χρήματα για να ξεπουλήσει την οικογένεια και τη χώρα του έτσι;

Το βιβλίο και οι συνεντεύξεις του πρίγκιπα Χάρι για την προώθηση του βιβλίου αποκάλυψαν ότι είναι ένας αξιολύπητος, παρανοϊκός, προνομιούχος και διπρόσωπος άντρας που σκέφτεται να καταστρέψει την οικογένειά του» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr