Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση Ελεονώρα Μελέτη και Alpha, καθώς είναι άγνωστο αν η δημοσιογράφος θα παραμείνει στο κανάλι μετά το φινάλε της εκπομπής «Ωρα για Μελέτη», που παρέμεινε στον αέρα για μόλις οκτώ εβδομάδες!

Χθες, όπως είχαμε γράψει, έκανε πρεμιέρα το ενημερωτικό μαγκαζίνο «Alpha Παντού» με τους Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χαντζή και Πέτρο Καρσιώτη, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους στίγμα για το πώς θα κινηθεί η εκπομπή, φωτίζοντας τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Μετά όσα συνέβησαν εντός πλατό (με την «Ωρα για Μελέτη» να σημειώνει χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης) αλλά και εκτός του στούντιο με την κόντρα της παρουσιάστριας με τον Νίκο Μάνεση αλλά και τις παραιτήσεις δημοσιογράφων, οι φήμες στην τηλεοπτική αγορά δίνουν και παίρνουν για το «αύριο» της Μελέτη.

Βασικά στελέχη του σταθμού της Κάντζας αναφέρουν πως η Ελεονώρα Μελέτη δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού, παρόλο που η ίδια έχει σε ισχύ συμβόλαιο για δύο χρόνια, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2022.

Ο Alpha εμφανίζεται δυσαρεστημένος από εκείνη, αφού της καταλογίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι οι πρώτες διαρροές για όσα συμβαίνουν στην εκπομπή με τις διαμάχες και τις παραιτήσεις βγήκαν από την ομάδα της, ενώ από την άλλη ο σταθμός δεν ήθελε να βγει ούτε ψίθυρος και να επικρατήσει μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Από την άλλη, από το στενό περιβάλλον της Μελέτη υπάρχουν διαρροές αναφορικά με τα νομικά ζητήματα του τηλεοπτικού «διαζυγίου».

Το κανάλι

Το τελευταίο 24ωρο έχουν αρχίσει μεταξύ του νομικού τμήματος του Alpha και της παρουσιάστριας συζητήσεις για το πώς μπορεί να φτάσουν σε λύση της μεταξύ τους συμφωνίας, καθώς το «διαζύγιο» δεν είναι κοινή συναινέσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας κάτι ανάλογο έγινε και με την περίπτωση της παρουσιάστριας Αντελίνας Βαρθακούρη. Το κανάλι σε προγραμματισμένο από την πλευρά του ραντεβού ζήτησε τη λύση της συνεργασίας τους με εκείνη. Το «διαζύγιο» ήταν χωρίς εντάσεις, ενώ ο σταθμός κατέβαλε, όπως λέγεται, και όλη τη ρήτρα του συμβολαίου της, αφού δεν ήθελε πλέον να την αξιοποιήσει σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Τι θα συμβεί όμως με την περίπτωση της Μελέτη; Θα θελήσει να πάρει όλη τη ρήτρα του συμβολαίου της και να αποχωρήσει ή η ζημιά που έχει υποστεί το όνομά της από τις παραιτήσεις συνεργατών και η ψυχολογική πίεση όλων των εβδομάδων θα την οδηγήσουν σε άλλα μονοπάτια;

Πηγή: espressonews.gr