Λίγες ώρες πριν την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision, η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision, Άντζελα Περιστέρη, επανατοποθετήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» στο OPEN, για την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν μερικά 24ωρα ότι αναγκάστηκε να δείρει δυο Ελληνίδες που μίλησαν άσχημα για τη χώρα της.

«Με είχαν καλέσει για να μιλήσουμε για την ελληνική μουσική και τον ρατσισμό. Φυσικά με ρώτησαν για ένα συγκεκριμένο γεγονός που μου έχει συμβεί στην Ελλάδα στην αρχή όταν είχα έρθει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Περιστέρη στην πρωινή εκπομπή. «Έχω νιώσει ρατσισμό στην αρχή και το είπα και στη συνέντευξη που είχαμε στο στούντιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κρίνουμε έναν λαό από δυο, τρία άτομα που αυτά τα άτομα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο» τόνισε η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2021 και συμπλήρωσε:

«Ήμουν στα μπουζούκια και μου είχαν επιτεθεί δύο κοπέλες λόγω της Αλβανικής καταγωγής μου και μου είχαν πετάξει και ένα αντικείμενο. Οπότε είχα αντιδράσει και γω λίγο με την κατάσταση».

Πηγή: patrastimes.gr