Αύριο Τρίτη θα γίνει η κηδεία του πρώην προέδρου της Α’ ΕΛΜΕ Αχαϊας Διονύση Κάκκου, που πέθανε σε ηλικία 71 ετών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 10 το πρωϊ από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Πατρών και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο Κάτω Καλαβρούζας Ναυπακτίας.

Η ΕΛΜΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Ο Διονύσης Κάκκος άφησε τη σφραγίδα του στο συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών της Αχαϊας. Είχε εκλεγεί πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης το 2004.

Υπηρέτησε επί σειρά ετών ως Μαθηματικός στο Γυμνάσιο Σαγεϊκων στη Δυτική Αχαΐα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΘΟΝΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Δ.ΚΑΚΚΟ

Με βαθιά θλίψη και οδύνη η εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας αλλά και η κοινωνία της Πάτρας αποχαιρετά έναν εξαίρετο άνθρωπο, έναν εκλεκτό και αγαπητό συνάδελφο, έναν ενεργό πολίτη που έφυγε από κοντά μας πρόωρα και άδικα. Αποχαιρετά με τον προσήκοντα σεβασμό τον Διονύση Κάκκο. Οι οικείοι του, οι εκπαιδευτικοί που συνεργάστηκε μαζί τους ως Διευθυντής, η Α’ ΕΛΜΕ ΑΧΑΙΑΣ νιώθουν έντονα το κενό που αφήνει.

Μάχιμος εκπαιδευτικός μέχρι τη συνταξιοδότησή του, υπηρέτησε με ήθος και προσήλωση το Δημόσιο σχολείο. Πάντα παρών στους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες, υπήρξε για πολλές θητείες Πρόεδρος της Α΄ΕΛΜΕ ΑΧΑΙΑΣ , συμβάλλοντας με τις ιδέες του και τη μαχητικότητά του στον αγώνα για τη γνώση και τη μόρφωση.

Ο Διονύσης Κάκκος  άφησε το στίγμα του στο εκπαιδευτικό κίνημα της περιοχής μας, διακρινόμενος για τη αγωνιστικότητά του, τη δημοκρατική του συνείδηση και τη μετριοπάθειά του, συνθέτοντας και ενώνοντας σε όλη τη συνδικαλιστική του διαδρομή.

Η Α΄ΕΛΜΕ ΑΧΑΙΑΣ, μεταφέροντας τα συναισθήματα όλων των συναδέλφων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε πάντα! Αιωνία του η μνήμη!”

Πηγή: patrastimes.gr