Μετανιωμένος είναι ο 74χρονος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στην Αγία Βαρβάρα σύμφωνα με τον συνήγορο του Θοδωρή Μαντά.

Σε δήλωση του ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου κάνει λόγο για οικογενειακή τραγωδία και αποδίδει το έγκλημα «στην έκρηξη του θυμικού μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη» επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο κατηγορούμενος παραδόθηκε στις αρχές αυθορμήτως.

«Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Μια πράξη την οποία προφανώς κανείς δεν επικροτεί. Οφείλεται στην έκρηξη του θυμικού μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη, η οποία επέφερε το αποτέλεσμα αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μαντάς και συνεχίζει:

«Ο δράστης έχει ήδη μετανιώσει για την πράξη του. Αυθορμήτως παραδόθηκε στις Αρχές και ανέλαβε την ευθύνη της πράξεως του, παραδίδοντας και το όπλο του εγκλήματος».

Ο 74χρονος νωρίτερα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Πηγή: patrastimes.gr