Λίγο μετά τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδή, τίτλους τέλους στη σχέση του βάζει ένα ακόμα ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι πια μαζί ύστερα από δώδεκα χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές μέσα στα δώδεκα χρόνια κοινής πορείας έχει γραφτεί πως έχουν αποφασίσει να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.

Το διάσημο και μέχρι πρότινος ερωτευμένο ζευγάρι τις διέψευδε με τις δημόσιες εμφανίσεις του, όμως αυτή τη φορά σύμφωνα σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time”, φαίνεται πως είναι οριστικό.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει χαλαρές διακοπές προκειμένου να γεμίσει τις… μπαταρίες της, τη στιγμή που παλαιότερα το ζευγάρι, σχεδόν από τα μέσα Ιουλίου, έκανε τις διακοπές του στην Πάρο, στο σπίτι έχει εκεί ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Πάντως όπως όλα δείχνουν πρόκειται για έναν φιλικό χωρισμό, χωρίς εντάσεις, προστριβές και διαφωνίες.

«Πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί»
«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας.

Tα λόγια αυτά αντικατοπτρίζουν και τη σχέση αγάπης και σεβασμού που έχει χτιστεί ανάμεσά τους και θα συνεχιστεί ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Οι δυο τους άλλωστε ποτέ δεν έκρυψαν πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως και μετά τον χωρισμό συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Πηγή: patrastimes.gr