Τίτλοι τέλους ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου για την Αννα Μπουσδούκου και τον Σταύρο Ιωαννίδη, με τη δημοσιογράφο και τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ να τραβούν χωριστούς δρόμους, χωρίς ο χωρισμός τους να προκαλέσει κρότο, μια και οι δυο τους φρόντισαν το φινάλε στον έγγαμο βίο τους να είναι βελούδινο!

Το φινάλε έχει γραφτεί εδώ κι έναν χρόνο, χωρίς όμως να βγει τίποτα προς τα έξω, αφού όσοι είναι κοντά στο πρώην ζευγάρι σεβάστηκαν την επιθυμία του να μη γίνει τίποτα γνωστό! Τέσσερα χρόνια, λοιπόν, μετά τον ρομαντικό γάμο τους στην Αντίπαρο, η Αννα Μπουσδούκου, που είχε αφήσει το κανάλι του Νέου Φαλήρου και τις ενημερωτικές εκπομπές για να συνεργαστεί με το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», και ο συναδελφός της Σταύρος Ιωαννίδης τράβηξαν, σύμφωνα και με δημοσίευμα της «Real News», χωριστούς δρόμους.

Η σχέση τους άρχισε το 2013, όταν η Μπουσδούκου ανέλαβε -μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου– την πρωινή ζώνη του Σκάι, με τον Ιωαννίδη να εργάζεται ήδη στο κανάλι. Μέσα από τις διαδικτυακές συσκέψεις για την εκπομπή «Τώρα» άρχισε να γεννιέται το ειδύλλιό τους, όμως υπήρξαν κάποια εμπόδια, μια κι εκείνος ήταν ανταποκριτής της εκπομπής στη Θεσσαλονίκη!

Τα πήγαινε έλα Αθήνα – Θεσσαλονίκη σταμάτησαν, όταν ο Ιωαννιδης μετακόμισε στην Αθήνα. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Μετά τη συγκατοίκηση ήρθε ο γάμος και τώρα ο χωρισμός…

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr