Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο «My style Rocks». Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία έχει ξεχωρίσει με το στυλ της, το τελευταίο διάστημα έχει κάνει και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», και μίλησε για τις διαδόχους της Ευαγγελίας Αραβανή στην παρουσίαση του My Style Rocks όπου ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον δεύτερο κύκλο του reality και η Κατερίνα Στικούδη στον τρίτο αντίστοιχα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν δίστασε να «αδειάσει» την Κατερίνα Στικούδη αναφέροντας ότι δεν της ταιριάζει τόσο αυτός ο ρόλος της παρουσιάστριας και δη ενός reality μόδας, ωστόσο την προτιμάει σε αυτό που κάνει καλύτερα, δηλαδή να χορεύει και να τραγουδάει.

«Η Ευαγγελία Αραβανή είναι πιο σικ. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πιο Barbie και η Κατερίνα Στικούδη… δεν είναι το στυλ μου. Μου αρέσει γενικά σαν γυναίκα αλλά όχι για αυτό. Προτιμώ να τη βλέπω να τραγουδά και να χορεύει πάνω στη σκηνή. Νομίζω πως αυτό της ταιριάζει πιο πολύ»

Πηγή: espressonews.gr