Η Μαρία Καρλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και έριξε τις «βόμβες» της, μια και μίλησε για το φλερτ που είχε στο παρελθόν με τον «Survivor» Σάκη Κατσούλη, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο την είχε προσεγγίσει.

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως το φλερτ ήταν προτού εκείνος γίνει ζευγάρι με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και, όπως είπε, ο λόγος που δεν προχώρησε ήταν γιατί η ίδια είχε ακόμη το μυαλό της στον πρώην της.

Ακόμη ανέφερε πως κατά τη δική της εκτίμηση ο Σάκης έχει έρθει και πάλι κοντά με τη Μαριαλένα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

«Είναι τζέντλεμαν»

«Τον ξέρω τον Σάκη, τον ξέρω καιρό. Είναι διεκδικητικός με τις γυναίκες. Υπήρχε ένα φλερτ στον αέρα, αλλά επειδή εγώ είχα χωρίσει τότε, δεν προχώρησε. Ηταν πριν τρία χρόνια, πριν τα φτιάξει με τη Μαριαλένα» είπε η Καρλάκη και συνέχισε:

«Μιλούσαμε κάποιο διάστημα, αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν στον πρώην μου. Είναι πολύ καλό παιδί, ευγενικός, κύριος, διακριτικός, είναι τζέντλεμαν. Δεν είναι δηλαδή ότι θα σου την πέσει με χυδαίο τρόπο ή θα μιλήσει άσχημα. Από αυτά που βλέπω θεωρώ ότι τα ξαναβρήκαν με τη Μαριαλένα. Ναι, ο Σάκης έχει σχέση έξω. Ο Γιώργος Λιβάνης, που τα έχει με τη Μαριάλενα, είναι φίλος μου» είπε η Καρλάκη.

Πηγή: espressonews.gr