Οι τηλεθεατές δεν θα μείνουν αυτό το Σάββατο το βράδυ χωρίς «Just the 2 of us».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το μουσικό show θα επανέλθει στη συχνότητα του Open μετά τις περιπέτειες με τον κορονοϊό και τα κρούσματα που έσκασαν σε διαγωνιζόμενους!

Βασικά στελέχη του σταθμού μάς ενημέρωσαν ότι όλοι οι συντελεστές που είχαν νοσήσει με κορονοϊό, από τον Τρύφωνα Σαμαρά μέχρι την Κατερίνα Ζαρίφη και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, αλλά και ακόμη πέντε άτομα, όχι μόνο είναι απύρετοι αλλά και αρνητικοί στον κορονοϊό.

Μάλιστα χθες έγινε συνάντηση με τους συντελεστές της παραγωγής και, όπως μάθαμε, άρχισαν πρόβες. Από τη στιγμή που όλα τα τηλεοπτικά κανάλια συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα των παραγωγών τους, σύμφωνα με τις οδηγίες κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων, όπως έχει διαρρεύσει και από το περιβάλλον του Νίκου Κοκλώνη, το «J2US», αφού τηρήσει όλα τα μέτρα, θα επανέλθει δριμύτερο και ακόμη πιο φαντασμαγορικό!

Σε καραντίνα

Να θυμίσουμε ότι δύο συνεχή Σαββατοκύριακα όλοι οι συντελεστές παρέμειναν στο σπίτι. Όσοι είχαν νοσήσει για να αναρρώσουν και όσοι δεν τους «άγγιξε» ο Covid-19 για να προφυλαχθούν! Η αποκάλυψη για την επιστροφή του show έγινε από τον ίδιο τον Κοκλώνη, όταν διαδικτυακοί φίλοι του τον ρώτησαν αν το «J2US» θα κάνει comeback και εκείνος απάντησε καταφατικά!

Τα μέτρα θα είναι πιο αυστηρά και οι αποστάσεις πιο μεγάλες στη σκηνή και στα καμαρίνια, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα! Άλλωστε η παραγωγή είναι ιδιαίτερα ακριβή και άπαντες προσδοκούν διαφημιστικά έσοδα. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, αλλά και η τηλεοπτική σεζόν τρέχει!

Πηγή: espressonews.gr