Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Η Έλενα Ακρίτα… τσιμπάει σαν «Άγρια μέλισσα»! Κακό χιούμορ κάνει η δημοσιογράφος τώρα τελευταία και απ’ αυτό δεν ξέφυγαν ούτε οι τηλεοπτικές αδελφές Σταμίρη, τις οποίες και χαρακτήρισε «ανεπρόκοπες», με αποτέλεσμα να λάβει απάντηση… καρφί από συνεργάτη της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

«Εκεί στις “Άγριες μέλισσες” βάλτε, ρε παιδιά, ένα τραπεζομάντιλο στο σπίτι των τριών αδελφών. Δεκαετία του ’50 τα νοικοκυροκόριτσα στα χωριά και στις πόλεις κεντούσαν τα προικιά τους και στόλιζαν τον χώρο τους, όσο φτωχικός κι αν ήταν. Τι είναι αυτό το ξερό τραπέζι το ρουστίκ μες στη μέση. Και γύρω οι τοίχοι άδειοι, ούτε ένα κεντημένο “καλημέρα σας”, που λέει ο λόγος. Ανεπρόκοπες και οι τρεις σας, δεν ντρέπονται» έγραψε στο facebook, σχολιάζοντας το σαλόνι της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως στο σπίτι τους στο Διαφάνι.

Εκεί στις Άγριες Μέλισσες βάλτε ρε παιδιά ένα τραπεζομάντηλο στο σπίτι των τριών αδελφών. Δεκαετία του ‘50 τα…

Gepostet von Elena Akrita am Dienstag, 9. Juni 2020

Το σχόλιό της δεν αφορούσε τις τρεις ηρωίδες, αλλά τον σκηνογράφο Αντώνη Χαλκιά, ο οποίος αποφάσισε πώς θα είναι το σπίτι των αδελφών Σταμίρη στο χωριό του θεσσαλικού κάμπου!

Βροχή τα σχόλια

Κάτω από την ανάρτηση της Ελενας Ακρίτας έπεσαν βροχή τα σχόλια, μεταξύ αυτών και η απάντηση ενός εκ των σκηνοθετών της σειράς, του Σπύρου Μιχαλόπουλου. «Δεν ήθελα να σχολιάσω την άποψη της κυρίας Ακρίτα, αλλά θέλω όμως να σχολιάσω τις υπόλοιπες απόψεις περί λαθών. Καταρχάς δεν είναι λάθος που δεν μπήκε τραπεζομάντιλο. Είναι μια άποψη του σκηνογράφου, που δεν χρειάζεται συστάσεις και είναι αποδεκτή όσο έχει να κάνει με τους χαρακτήρες του σεναρίου» έγραψε και συνέχισε με πιο αιχμηρή διάθεση.

«Το “καλημέρα” υπάρχει στην κρεβατοκάμαρα των κοριτσιών, πράγμα που προφανώς πέρασε απαρατήρητο απ’ όλους σας. Αν η Δρόσω βρίσκεται στη βρύση συχνά έχει να κάνει με τη γεωγραφία των ηρώων και πού κινούνται στη σειρά. Κάποιοι βρίσκονται συχνότερα σε κάποιους χώρους. Όσοι έχουν ζήσει σε επαρχία το ’60 το ξέρουν αυτό. Είναι δικαίωμα καθενός να έχει διαφορετική άποψη επί όλων των θεμάτων. Εμείς, λοιπόν, επιλέξαμε έτσι να το χειριστούμε το ζήτημα. Αν αυτό σας ξενερώνει, έχετε πολλές επιλογές. Είναι μια σειρά που πονάμε και έχουμε ρίξει το βάρος στις ερμηνείες και όχι στην πραγματική απεικόνιση της εποχής. Άλλωστε, απ’ ό,τι διαβάζω εδώ, κανείς δεν έχει τεκμηριωμένη άποψη».

Πηγή: espressonews.gr