Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της εξέφρασε την άποψη της για τη νίκη του Ηρακλή, στο GNTM. Σε συζήτηση που είχαν στο «Pop Up» για το αν ο νικητής πρέπει να φύγει στο εξωτερικό εφόσον υπάρχει συμβόλαιο, η παρουσιάστρια τόνισε πως πρέπει τα μοντέλα να φεύγουν. Στη συνέχεια η ίδια έριξε το «καρφί» της, στην Ειρήνη Καζαριάν, την Κάτια Ταραμπάνκο και  την Άννα Μαρία Ηλιάδου οι οποίες αν και νίκησαν στους δυο πρώτους κύκλους του ριάλιτι δεν έφυγαν ποτέ για καριέρα στο εξωτερικό.

«Δεν έχει σχέση το Elite models με το τελικό αποτέλεσμα. Απλά, ο Ηρακλής υπογράφει συμβόλαιο και πηγαίνει μαζί τους στο εξωτερικό. Σημασία έχει να φύγει στο εξωτερικό ο Ηρακλής. Να πούμε ότι και τα άλλα παιδιά που είχαν συμβόλαια δεν έφυγαν ποτέ. Ούτε η Ειρήνη Καζαριάν έφυγε, ούτε η Κάτια έφυγε με την Άννα Μαρία.

Γιατί καλώς ή κακώς είμαστε και Έλληνες, είναι και ωραία εδώ, περνάμε ωραία, βλέπουμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα και ξεχνάμε γιατί πήγαμε εκεί και για ποιο λόγο ξεκινήσαμε», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πηγή: espressonews.gr