Η Ρούλα Ρέβη το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικότερα στο Instagram ανεβάζοντας πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Πριν από μερικές ώρες, όμως, προχώρησε σε μία διαφορετική ανάρτηση με μία φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ένα μακροσκελές κείμενο που αναφερόταν στα πρότυπα ομορφιάς σήμερα.

201710141959540.7899 TOTSIKAS REVI 13102017

Αναλυτικότερα, η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε τα εξής: «Instagram!!! Δεν νομίζω να αγαπάνε πολλοί όσο εγώ να φωτογραφίζουν οποιαδήποτε στιγμή και λεπτό το οτιδήποτε. Φαντάσου ότι μιλάς σε κάποιον και εκείνος μόνο κοιτάζει πίσω σου πάνω σου και δεξιά αριστερά σου να βρει το λάθος.

Διαστροφή του επαγγέλματος, πάντα ενώ καλούμαι να φωτογραφίσω τα όμορφα, τους όμορφους εγώ βλέπω πρώτα το λάθος , εκπαιδεύτηκα να βρίσκω μια στραβή μύτη, ένα μάτι διαφορετικό από το άλλο, την στραβή καρέκλα σε ένα χώρο , τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια κάποιου, ένα μικρό στραβό δόντι που κανείς δεν παρατηρεί, τα χοντρά δάχτυλα σε ένα χέρι, αυτή είναι η δουλειά μου να αποφύγω αυτές τις κακοτοπιές και να το «κλέψω» χωρίς να καταλάβει κανείς ότι έχω δει όλα αυτά μέσα σε δευτερόλεπτα. Και μετά, αμέσως μετά να αγαπήσω το πρόσωπο που είναι μπροστά στο φακό μου, να εμπλακώ στην ψυχολογία του τη δεδομένη στιγμή.

308668889 447436307209369 43217199114936508 n 1

Μη νομίζετε πως και στα μοντέλα πχ δεν ισχύει αυτό. Ισχύει για όλους κανείς δεν μπορεί να υποδυθεί μια καλή διάθεση χωρίς να το καταλάβει ο φωτογράφος του , κανείς. Αυτή εδώ είναι μια κουρασμένη Μαμά στο ινσταγκραμ με τρομερό πονόδοντο ανεξήγητης προέλευσης και αιτίας , που αποφασίζει να ποστάρει μερικές φορές στιγμές που διαψεύδουν το ινσταγκραμ , αυτό που ήρθε και μας έκανε να βλέπουμε συνεχώς τα ελαττώματα μας το αν είμαστε όμορφοι η άσχημοι η αν έχουμε παχύνει η αν τα μαλλιά μας είναι άλουστα . Κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει αυτό, όλοι ψάχνουν την καλή τους γωνία και αλήθεια όλοι έχουμε έστω μια το ορκίζομαι. Όμως το ινσταγκραμ αχ είναι φοβιστικό μερικές φορές ….

Μπορεί να έχεις μαλώσει με τον άντρα σου και να περάσεις δέκα φίλτρα γιατί πρέπει να ανεβάσεις κάτι κάτι που θα σε δείχνει λιγο αλλιώς εκείνη τη στιγμή ! Αλλά το πιστεύεις! Το βλέπεις και το πιστεύεις λες καλή ειναι ας φτιάξω λιγο ακόμα τη μύτη η ας μακρύνω μέχρι τον θεό τα πόδια μου , μπορεί και οι άλλοι να το πιστέψουν . Εσείς το πιστεύετε;  Τι θα γινόταν αν για μια εβδομάδα πόσταραμε τις αποτυχίες μας στην καθημερινότητα; Τι θα άλλαζε θα άλλαζε ο τρόπος που βλέπετε εκείνους που θαυμάζετε; Αγάπη!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr