Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το δημοσίευμα που θέλει τον Νίκο Κοκλώνη να εμπλέκεται σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος θέλησε να τοποθετηθεί και να πει δυο λόγια.

kainourgiou koklinis5649

«Θέλω να πω κάτι πριν πάμε σε διαφημίσεις, ένα δώστε μου παρακαλώ μιας και είδαμε το «Just the two of us» που θα μεταδοθεί αύριο με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Επειδή διαβάζω διάφορα και στα social media με τοξικότητα και χαιρεκακία, και διαβάζω και κάποια άρθρα που πραγματικά με στενοχωρούν.

kainourgiou koklinis5623

Χθες ήταν η κοπή πίτας του ALPHA και επέλεξα να μην παρευρεθώ αλλά όταν νιώθω ότι ένας φίλος μου βάλλεται  εγώ θεωρώ ανθρώπινο σε έναν φίλο πραγματικό που με έχει στηρίξει και τον αγαπάω, ξέρω τη ψυχή του και πόσο κόσμο έχει ευεργετήσει και βοηθήσει, σε μια στιγμή που νιώθω ότι εκείνος αισθάνεται  αμήχανα και περίεργα να είμαι δίπλα στον φίλο μου.kainourgiou koklinis5610

Το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό, πάνω από όλα, τις αξίες της ζωής έτσι τις μετράω. Τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη πως η αλήθεια θα λάμψει».

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη περί εμπλοκής του σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr