Την στήριξή της στη φιναλίστ του GNTM 3, Παρασκευή Κερασιώτη, εξέφρασε η Κέισι Μίζιου, έπειτα από τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί στη Μύκονο.

Το μοντέλο που έφτασε έως τον τελικό του δεύτερου reality μόδας του STAR τόνισε ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, ενώ μοιράστηκε και δικά της βιώματα.

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να είσαι ανεξάρτητος και να μπορείς να συντηρείς μόνος/η σου! Προσωπικά από όταν ήμουν 14 ετών με θυμάμαι να δουλεύω για να έχω το χαρτζιλίκι μου και να μη χρειάζεται να ζητάω από τη μαμά μου. Στην αρχή πωλήτρια σε τουριστικά μαγαζάκια το καλοκαίρι και στην πορεία έχω δουλέψει ως: σερβιτόρα (beach bar, καφετέριες, ταβέρνες), πωλήτρια, έβαζα παγωτά, υποδοχή, ως βοηθός κομμώτριας.

screen-09.15.12[21.06.2021]

screen-09.15.32[21.06.2021]

Παρασκευή Κερασιώτη μου, και όλα τα νέα παιδιά γεμάτα όνειρα να θυμάστε πως τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει όταν έχετε όνειρα και δουλεύετε γι΄ αυτά. Να μη φοβάστε τη δουλειά, να είστε πάντα ανεξάρτητοι και περήφανοι», έγραψε στο Instagram η Κέισι Μίζιου.

Πηγή: patrastimes.gr