Μπορεί το νέο αμόρε του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να έχει λιγότερα από τα μισά του χρόνια, όμως δεν είναι αυτό που προκάλεσε διεθνή ντόρο.

Ούτε ότι είναι εντυπωσιακά όμορφη. Αυτό που έγινε πρώτο θέμα στον βρετανικό Τύπο είναι πως, απ’ ό,τι φαίνεται, η νέα κοπέλα του Ρώσου δισεκατομμυριούχου είναι ουκρανικής καταγωγής.

Ο 55χρονος Αμπράμοβιτς, σύμφωνα με τη «The Sun», που επικαλείται τη μαρτυρία της Ρωσίδας δημοσιογράφου Μποζένα Ρίντσκα, έχει ξεμυαλιστεί με την 25χρονη Αλεξάντρα Κόρεντιουκ. Η καλλονή, που είναι ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας, έγινε γνωστή στη Ρωσία όταν εμφανίστηκε στο reality «Όλοι σας με τσαντίζετε».

Η Ρίντσκα υποστηρίζει ότι το ειδύλλιό της με τον Ρώσο μεγιστάνα άρχισε στα τέλη του 2021, όμως και οι δύο έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή. «Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για το κορίτσι, αλλά λέγεται ότι έχει ιδρύσει εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας», την Institute of Music Initiatives, λέει η Ρίντσκα.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, είναι ότι ενώ ο Αμπράμοβιτς έχει δεχτεί βαριές κυρώσεις για τη σχέση του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, φέρεται ότι είναι τρελά ερωτευμένος με μια Ουκρανή. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ειδικοί μιλώντας στη «Sun», σύμφωνα με τους οποίους το επίθετό της δείχνει ότι έχει καταγωγή από την Ουκρανία.

«Είναι ειρωνικό ότι ο Αμπράμοβιτς συνδέθηκε με μια κυρία με ουκρανικό υπόβαθρο, την ίδια στιγμή που του επιβλήθηκαν κυρώσεις εξαιτίας του πολέμου (στην Ουκρανία) και του δεσμού του με τον Πούτιν» ανέφερε πηγή της εφημερίδας, ενώ κυκλοφορούν φήμες ότι ο μεγιστάνας σκέφτεται να βάλει «τρίτο στεφάνι».

Πηγή: espressonews.gr