Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων εξομολογήθηκε τι πιο δύσκολη στιγμή που είχε ενώ εκφωνούσε τις ειδήσεις.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που την άγχωσε.

Ποια θεωρείς ως την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσες παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ;
Το πιο δύσκολο δελτίο ήταν εκείνο που έκανα ενώ ήξερα ότι ο γιος μου ήταν στο ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Δεν αντιλήφθηκε κανείς ότι εκείνη τη στιγμή βίωνες κάτι τόσο επίπονο;
Όχι. Δεν αφορούσε τους τηλεθεατές. Όταν μπαίνω στο πλατό, είναι ιερή στιγμή. Οτιδήποτε δικό μου έχει να κάνει μόνο με εμένα και κανέναν άλλο. Βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για να ενημερώσω τον κόσμο, να μεταδώσω μια είδηση, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την πληροφόρηση του κοινού, που σημαίνει να είμαι διαβασμένη, άριστα πληροφορημένη για τα πάντα, να γνωρίζω την ουσία των γεγονότων. Αυτή είναι η δουλειά μου.

Πώς ήταν για σένα;
Πέντε λεπτά προτού πέσει το σήμα αρχής, μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι ο γιος μου είχε χτυπήσει πολύ άσχημα σε έναν αγώνα μπάσκετ στην Πάτρα και ήταν στο ασθενοφόρο. Αισθανόμουν τεράστια ανησυχία, απόλυτο φόβο, αγωνιούσα και έτρεμα. Ήμουν συγκλονισμένη. Το μόνο που σκεφτόμουν για να βρω τη δύναμη να ανταπεξέλθω ήταν η ευθύνη που είχα απέναντι στους συναδέλφους και τους τηλεθεατές και πως έπρεπε πάση θυσία να φέρω εις πέρας το δελτίο.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr