Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει τις τελευταίες ώρες η δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη που αφορά το θέμα της διατροφής των παιδιών τους.

asdddddd

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκε απόσπασμα από τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου το οποίο σχολιάστηκε από και από την Φαίη Σκορδά.

marantinis sissy2547

«Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι ένα θέμα πολύ λεπτό και αισθανόμαστε όλοι πολύ άβολα, το ίδιο και η ίδια. Εγώ κρατάω αυτό που είπε η Σίσσυ, ότι βρίσκομαι εδώ γιατί υποστηρίζω τα παιδιά μου…». Ακολούθησε μια.. έντονη συναισθηματικά σιωπή και στην συνέχεια ανέφερε: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκτιμώ έναν άνθρωπο, ο οποίος παρ’ ότι έχει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, υπερασπίζει τον εαυτό του γιατί ο νόμος είναι για όλους. Δεν το αφήνει στην άκρη γιατί μπορεί κάποιος να γράψει κάτι».

marantinis sissy2534

Την κεντρική παρουσιάστρια συμπλήρωσε με την σειρά της η Έλενα Χριστοπούλου σημειώνοντας πως: «Αν δεν το έχει περάσει κάποιος αυτό, αυτή τη διαδικασία, αυτή τη διαπόμπευση, αυτούς τους πομπώδεις τίτλους που είναι σχεδόν θρίλερ, δεν μπορεί να καταλάβει καθόλου. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω, δεν έχω σάλιο».

IMG 4220
9469029

Τέλος, η Αφροδίτη Γραμμέλη εξομολογήθηκε στον αέρα: «Όσες από εμάς έχουν χωρίσει, ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό από όταν αρχίζεις να μετράς τα ποσά για να γίνει το συμφωνητικό με τον μπαμπά. Εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι σκληραίνει το πράγμα. Φτιάχνεις ένα χαρτί, ένα συμφωνητικό που αρχίζεις το παιδί σου να το βλέπεις σε ποσά. Για μένα ήταν ότι πιο σκληρό έχω βιώσει στη διαδικασία του διαζυγίου».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr