Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε σύντροφος της Άντζελας Δημητρίου.

KAKETSIS ANTZELAΗ τραγουδίστρια στάθηκε αιτία να χωρίσει με την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και ο χωρισμός τους ήταν θορυβώδης.

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη.

201405101528540.4988 STIV KAKETSIS 952014 Το  πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ», είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν.

kaketsisΠριν από μερικά χρόνια ο Στηβ Κακέτσης μίλησε για τελευταία φορά για την Αντζελα λέγοντας: «Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα, είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι πολύ ήρεμος. Ο,τι έγινε, έγινε. Να είναι καλά, να την έχει καλά ο Θεός, είναι ένας καλός άνθρωπος και τίποτα άλλο».

Η κόρη της τραγουδίστριας Όλγα μόλις έμαθε ότι ο επιχειρηματίας πέθανε έγραψε ένα ποστ στο facebook. «Έφυγε από τη ζωή ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα!!!».

kaketsis

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Στηβ Κακέτσης παραδέχτηκε δημόσια: «Η Άντζελα Δημητρίου είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr