Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει γράψει ένα συγκινητικό γράμμα, γεμάτο με αγάπη στον γιο του, Δημήτρη πριν από περίπου τρία χρόνια και κανείς δεν περίμενε αυτά που συμβαίνουν σήμερα.

filippidis1039

Στο φως της δημοσιότητας έφερε το γράμμα το «Πρώτο θέμα» και δείτε όσα έγραφε ο ηθοποιός στον γιο του.

filippidis1104

«Αυτός που θαυμάζω εγώ δεν είναι κάποιος γνωστός, δεν είναι κάποιος επώνυμος, δεν είναι κάποιος μεγάλος στην ηλικία. Είναι κάποιος μικρός πολύ μικρός που αντιπροσωπεύει μια μεγάλη πολύ μεγάλη μερίδα του μελλοντικού μας κόσμου, του κόσμου ολόκληρου. Του παρόντος αλλά κυρίως του μέλλοντος.

filippidis1065Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Φιλιππίδης γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου. Σε θαυμάζω παιδί μου και μέσα από το θαυμασμό μου σε σένα θαυμάζω όλη τη νέα γενιά ,όλους τους νέους ανθρώπους που είμαι σίγουρος ότι πέρα από τις αντιξοότητες και τις άθλιες συνθήκες παγκοσμιοποιημένης διαβίωσης θα βγείτε καθαροί, μεγάλοι, ώριμοι, δημιουργικοί επαναστάτες και ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Ο γιος του, Δημήτρης μίλησε για πρώτη φορά

filippidis1052Σου εύχομαι να μην μοιάσεις καθόλου στους πατεράδες σου. Άνοιξε ένα δρόμο δικό σου γιατί πρέπει και γιατί μπορείς παιδί μου. Μην ακούς κανένα παρά μόνο την καρδιά σου που θα σε οδηγήσει στο φως. Αυτό θαυμάζω λοιπόν εγώ σε αυτόν, ελπίζω σε αυτόν, επενδύω σε αυτόν, ποντάρω σε αυτόν, στοιχηματίζω σε αυτόν και σε όλους τους συμμαθητές σου.

filippidis1078 Το μόνο που χρειάζεται και εσύ και οι φίλοι σου είναι η ευχή μου και αυτήν την έχετε. Βοηθήστε μας να μπούμε στο φως μαζί σας για όση ζωή μας απομένει, για τη ζωή είναι δική σας. Με την αγάπη μου, ο πατέρας σου»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr