Για γέλια ή για κλάματα; Τι να πει κανείς όταν ακούει ότι ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί θα έδινε 18.000 ευρώ για να τρέχει με τα μαγιό της στο «Survivor» η Ιωάννα Τούνη, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες στενάζουν από την οικονομική ανέχεια εξαιτίας των μέτρων;

Η Θεσσαλονικιά instagrammer ήταν καλεσμένη στο «Ευτυχείτε» του Open και κατά κύριο λόγο μίλησε για το «Survivor». «Εξαρχής ήμουν αρνητική γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορώ να τα αφήσω όλα και να πάω Άγιο Δομίνικο. Έχω δύο εταιρίες, έχω 12 υπαλλήλους, δεν γίνεται να αφήσω τα πάντα. Μου είπαν ότι σκέφτονται να μου δώσουν 4.500 ευρώ την εβδομάδα» είπε η Τούνη, ενώ για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και την παρουσία της στη μικρή οθόνη ανέφερε.

«Στην τηλεόραση πρέπει να φαίνεσαι κυρία, δεν μπορώ να το παίξω γκόμενα. Δεν είχα ποτέ κάποια ολοκληρωμένη τηλεοπτική πρόταση, να ακούσω μια θεματολογία, έναν ρόλο για μένα. Το να συμπληρώσω κενά σε ένα πάνελ σίγουρα δεν είναι το όνειρο ζωής μου. Έχω τη δουλειά μου, δεν υπάρχει λόγος να χωθώ απλά για να βρίσκομαι στο γυαλί. Αν υπήρχε μια θέση για μένα που να με άφηνε να είμαι ο εαυτός μου, θα το σκεφτόμουν».

Προφανώς, αυτό το «καρφί» για τα κενά στο πάνελ… πήγαινε για την πρόταση που της είχε κάνει η Φαίη Σκορδά. Πάντως, Καινούργιου και Τούνη τα έβαλαν κάτω και άνοιξαν τις καρδιές τους, με την παρουσιάστρια να της λέει ότι δεν την πολυσυμπαθούσε στην αρχή και την Τούνη να λέει: «Μου στέλνουν πάντα αποσπάσματα από τις εκπομπές σου. Δεν έπαιρνες ποτέ το μέρος μου. Μετά το σκηνικό του ροζ βίντεο, με πήρες τηλέφωνο και δεν το περίμενα ποτέ. Και ουσιαστικά μου ζήτησες συγγνώμη. Το εκτίμησα πολύ».

Πηγή: espressonews.gr