Το γύρο του διαδικτύου κάνει το σχόλιο της παρουσιάστριας του Mega, Ανθής Βούλγαρη, για το κολιέ που φορούσε η Νίκη Κεραμέως, στη σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ανθή Βούλγαρη εξέφρασε τον θαυμασμό της για το κολιέ της υπουργού Παιδείας. «Να πω τώρα κάτι που το βλέπω τόση ώρα; Το κολιέ σας, κυρία Κεραμέως, είναι εξαιρετικό, είναι εξαίσιο. Είναι έργο τέχνης. Είναι η άνοιξη», είπε η δημοσιογράφος.

Το συγκεκριμένο κοπλιμέντο, δέχτηκε πολλά ειρωνικά και επικριτικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου. Η παρουσιάστριας του Mega, απάντησε με αιχμηρό τρόπο στην κριτική που δέχτηκε.

«Τι λες ρε παιδί μου; σχολίασα το κολιέ της Κεραμέως στο τέλος της συνέντευξης που μας παραχώρησε σήμερα και θιχτηκαν οι “σοβαροί” δημοσιογράφοι. Το έκαναν παντιερα sites συγκεκριμένης πολιτικής γραμμής… Βρε τι αναστάτωση; Τι σκάνδαλο ήταν αυτό; Λοιπον παίδες, γράφετε ό,τι θέλετε, τον αυθορμητισμό μου δεν τον χαρίζω σε κανέναν σας γιατί όταν εσείς κάνετε την πάπια για τους δικούς σας λόγους, εγώ δεν έχω λόγους να το βουλώνω…», έγραψε σε ανάρτηση στο facebook.

Πηγή: espressonews.gr