Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε κατά παικτών ριάλιτι που παίρνουν τις θέσεις δημοσιογράφων σε εκπομπές.

Με αφορμή ένα σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα στον Κωνσταντίνο Βασάλο η Ελεονώρα Μελέτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Mega καλημέρα» ανέφερε:

meleti eleonora

«Επιτέλους κάποιος βγήκε και το είπε διότι πραγματικά, για ελάτε λίγο και στη θέση ανθρώπων σαν εμάς που κάνουμε τηλεόραση τόσα χρόνια ή ανθρώπων που κάνουν ρεπορτάζ έξω και περιμένουν να έρθει η σωστή στιγμή για να πάρουν κι εκείνοι τη θέση τους μπροστά και ξαφνικά, στα δοκιμαστικά βρίσκονται με ανθρώπους που μέχρι πριν δυο μήνες κάνανε άλλες δουλειές και ξαφνικά βρίσκονται στο ίδιο δοκιμαστικό επειδή πήγαν σε ένα ριάλιτι.

MELETI

Είναι πιο λογικό να δεις έναν ηθοποιό σε κάποια τηλεοπτικά πρότζεκτ, από το να δεις ένα παιδί που ήταν στην ομάδα παικτών του Survivor. Δεν το καταλαβαίνω και δεν το καταλαβαίνω όχι από τα παιδιά αυτά που τους δίνεται η ευκαιρία και σαφώς θα την πάρουν και θα την εκμεταλλευτούν αλλά από τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

eleonora meleti 1 Δε μπορείς να εμπιστεύεσαι μια θέση που απαιτεί κάποιες δεξιότητες, μεγάλες ή μικρές, σε ανθρώπους που υπήρξαν πρότζεκτ που απλά έκανε νούμερα. Καταλαβαίνω αυτό που λέτε για τις ίσες ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να περιχαρακώσουμε και τον χώρο μας κάπως γιατί πραγματικά υπάρχουν παιδιά που παλεύουν να τους δοθεί η ευκαιρία για να πάνε μπροστά και την τρώνε την ευκαιρία άνθρωποι που απλά απέκτησαν πρόσκαιρη μεγάλη δημοσιότητα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr